Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

As pe motocicletă. Pilotul campion din Năvodari Adrian Liviu Petrovici a urcat pe podium şi în sezonul 2018

ro

05 Dec, 2018 00:00 3238 Marime text
După ce, anul trecut, a cucerit titlul de vicecampion al României în campionatul Moto RC, clasa S. 600, motociclistul Adrian Liviu Petrovici (din Năvodari şi care în competiţii reprezintă clubul Constanţa Moto Racing Team) a menţinut ridicată ştacheta performanţei şi în sezonul competiţional 2018.

Astfel, în competiţiile interne, tânărul pilot a devenit vicecampion naţional la clasa Supersport, iar în Campionatul MotoRc, clasa Stock 600, a cucerit medalia de aur. De asemenea, Adrian Liviu Petrovici s-a clasat pe locul cinci în Campionatul Balcanic BMU. 

„A fost un sezon plin de bucurie, adrenalină, paşi făcuţi pe podium, dar şi de gust amar, în urma căzăturilor. Cu toate acestea, am reuşit să obţin rezultate satisfăcătoare, care mă motivează pentru sezonul 2019. Ţin să-i mulţumesc iubitei mele, Elena, care a fost şi este lângă mine în orice moment. Mulţumesc familiei, care încă mă suportă şi mă încurajează. Le mulţumesc prietenilor şi mecanicilor, pentru ajutorul acordat atunci când am avut nevoie. Mulţumesc sponsorilor!”, a fost mesajul lui Adrian Liviu Petrovici.

Sursa foto: Facebook (Adrian Liviu Petrovici)     

Citeşte şi:

Eveniment cu adrenalină! Un motorist din Constanţa a organizat un eveniment dedicat fetelor... pe două roţi (galerie foto)

Interviu online cu Adrian Liviu Petrovici, vicecampion al României în campionatul Moto RC „Orice cursă terminată pe motocicletă este una câştigată“

Adrian Liviu Petrovici, de la Constanţa Moto Racing Team, vicecampion al României în campionatul Moto RC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii