Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonio Vlad și Paul Șerban, căpitani Șase fotbaliști de la Academia Hagi au jucat în meciul dintre România și Cipru

ro

01 Mar, 2018 00:00 3120 Marime text
Șase fotbaliști de la Academia Gheorghe Hagi s-au regăsit între cei 24 de jucători convocați de Aurel Țicleanu, selecționerul echipei naționale Under-17 a României, pentru meciul amical din deplasare cu selecționata similară a Ciprului, care s-a disputat la Nicosia, pe stadionul Makario. 
  
Este vorba de portarul Paul Șerban, de fundașii Alex Georgescu și Antonio Vlad și de mijlocașii Augustin Negrean, Bogdan Călin și Răzvan Matiș. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce tricolorii au condus cu 2-0 în prima repriză (marcând în minutele 2 și 17). Ciprioții au egalat in extremis, punctând în minutele 78 și 80+3. Antonio Vlad a fost titular, purtând și banderola de căpitan, iar ceilalți cinci reprezentanți ai Academiei Hagi au jucat în repriza a doua, portarul Șerban fiind căpitanul României de după pauză. Linia de mijloc a formației tricolore care a evoluat în partea secundă, în sistemul 4-3-3, a fost exclusiv constănțeană: Negrean - Călin - Matiș!
 
Joi, 1 martie, de la ora 15.00, se va disputa al doilea meci dintre cele două reprezentative.
În perioada 22 - 28 martie a.c., România va participa la Turul de Elită, care va fi găzduit de Ungaria. Tricolorii fac parte din grupa a 7-a și vor juca după următorul program: pe 22 martie - cu Israel, pe 25 martie - cu Ungaria și pe 28 martie - cu Slovenia. 

Convocați și la lotul Under-15  

O altă selecționată a României, Under-15 (formată din jucători născuți după 1 ianuarie 2003) va susține, pe 6 martie (de la ora 15.00) și pe 8 martie (de la ora 11.00), două partide de pregătire cu Turcia, la baza sportivă Emirah Sport Complex din Antalya. Selecționerul României, Adrian Văsâi, a convocat pentru această acțiune și patru jucători de la FC Viitorul, fundașul Bogdan Lazăr și mijlocașii Roberto Mălăele, Ștefan Bodișteanu și Remus Mihai. 
 
Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii