Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amical la Constanţa Veniţi, sâmbătă, la meciul SSC Farul - Academia Rapid? Iată ce trebuie să ştiţi!

ro

22 Feb, 2018 10:29 3001 Marime text
Sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 14.00, Suporter Spirit Club Farul Constanţa (echipa de fotbal clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a) va juca un meci amical în compania echipei Academia Rapid (locul trei în Liga a 4-a Bucureşti).

Partida se va disputa pe Stadionul “Portul” din Constanţa, iar începând cu ora 13.00 va avea loc prezentarea lotului cu care echipa suporterilor farişti va ataca promovarea în Liga a 2-a în returul ediţiei de campionat 2017 - 2018.

SSC Farul a oferit astăzi informaţii utile pentru cei care vor dori să vină la meci.

Porţile stadionului Portul se vor deschide începând cu ora 12.00. Accesul suporterilor farişti se va face numai dinspre Strada (Intrarea) Stadionului şi Fundătura 1 Mai (acces din Bd. 1 Mai), intrarea principală situată chiar pe Bld. 1 Mai fiind destinată suporterilor rapidişti. Din cauza numărului foarte mic de locuri de parcare, vă sfătuim să lăsaţi maşina în apropiere şi să continuaţi drumul pe jos sau să utilizaţi mijloacele de transport în comun (staţiile Gară CFR, Far).

Punctele de vânzare a biletelor pentru suporterii farişti vor fi amplasate la capătul Intrării Stadionului, în vecinătarea porţii de acces. Preţul unui bilet este de 10 lei (intrare generală), iar copii cu vârsta de până în 14 ani împliniţi, însoţiţi de părinţi vor beneficia de intrare gratuită.

Vă reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr. 126/1995 republicată, accesul în incinta arenei sportive cu sticle din material plastic, băuturi alcoolice şi/sau obiecte pirotehnice este interzis! Pentru hidratare, puteţi utiliza tâşnitorile din incinta arenei, care sunt în stare de funcţionare.

Vă rugăm să respectaţi instrucţiunile transmise de către reprezentanţii Jandarmeriei şi ai firmei de pază. 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm la meci!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.


Sursa foto: ZIua de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii