Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Kinder Constanța, victorii cu Farul Constanța și ACSM Delta Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

25 Feb, 2022 00:00 2546 Marime text

 
  • Meciul de la categoria de vârstă U-17 s-a disputat la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, iar ACS Kinder a câștigat cu 2-1.
 
Echipe de juniori ale ACS Kinder Constanța au disputat mai multe amicale, încheiate cu victorii. Echipa Under-17 a învins Farul Constanța, iar formațiile U-16 și U-13 au dispus de reprezentantele ACSM Tulcea.
 
Meciul de la categoria de vârstă U-17 s-a disputat la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, iar ACS Kinder a câștigat cu 2-1, golurile învingătorilor fiind marcate de Căpățână. Antrenorii Gheorghe Mina și Răzvan Drăgan (preparator fizic, Gheorghe Avram) au început meciul cu: Morariu, Mocanu, Lazăr, Crețu, Nistor, Simion, Țurcan, Ghenea, Cîniparu, Căpătână, Spatariu. Au mai jucat: Adam, Trifan, Libosi, Memet și Bardan.
 
În duelul cu ACSM Delta Tulcea, ACS Kinder a câștigat cu 6-2 la U-16, marcând Nicolae (4 goluri), Memet și Nedelea. ACS Kinder (antrenor, Gheorghe Mina) a folosit la acest meci următorul lot de jucători: Bardan, Senin, Datcu, Grosu, Nedelea, Manole, Turcan, Memet, Spatariu, Nicolae, Libosi, Obreja, Manu, Mustafa și Manea. La U-13, echipa constănțeană s-a impus cu 5-4, în urma reușitelor lui Manole, Rusu, Ghizu, Tocia și Esmi. Antrenorul Doru Carali a avut la dispoziție pentru această partidă lotul: Manea, C. Iancu, Drăgoi, Șerban, Manole, Carataș, Robitu, Rusu, Ghizu, Vlas, Mocianu, A. Iancu, Domnaru, Trifan, Esmi, Ghinea, Dracea, Ciobotaru, Tocia, Babu, Dobrogeanu, Pușa și Popovici.           
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (ACS Kinder Constanța)

 
Citește și:
 
Kinder Constanța și Unirea Marina Constanța, pe podium la Memorialul „Adrian Cicîrîc“, organizat la Tulcea (galerie foto)
 
Grupele 2003 și 2005 de la ACS Kinder Constanța, eliminate în optimile Campionatului Național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii