Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După mini-cantonamentul de la Predeal, micii fotbaliști de la Kinder Constanța participă la „Sfinx - Cupa Campionilor“

ro

09 Jul, 2021 00:00 3182 Marime text
 

 
  • ACS Kinder Constanța a programat trei meciuri de verificare în stagiul de la Predeal. 
 
Grupa 2012 de la ACS Kinder Constanța (antrenori, Florin Bumb şi Gică Mina; preparator fizic, Gheorghe Avram; președinte, George Nache) derulează în această săptămână un mini-cantonament la Predeal.
 
Lotul de jucători prezent la munte este format din următorii jucători: Darius Popovici şi Eric Vlad (portari) - David Băiceanu, David Rădulescu, Răzvan Baltă, Bogdan Manea, Alexandru Gheorghe, Rareş Bonciu, Robert Petrescu, Darius Tănase, Eduard Bratu, Alin Pilcă, Sebastian Dăianu și Gabriel Hamza.
 
În programul stagiului montan au fost incluse și câteva meciuri amicale. În prima dispută, micii fotbaliști au întâlnit la Bușteni, pe durata a șase reprize a câte 15 minute, formația locală Caraimanul, pentru care au evoluat jucători din grupele 2010, 2011 și mai mici. Scorul nu a contat. Joi, ACS Kinder 2012 s-a duelat la Predeal cu Viitorul Comarnic (grupa 2011), constănțenii câștigând cu 8-0, dar și cu CS Predeal 2012, formația de pe litoral impunându-se cu un scor fluviu, 27-0. Vineri, 9 iulie, la Brașov, adversară îi va fi grupa 2012 de la Kids Tampa. „În afara antrenamentelor și a meciurilor, jucătorii efectuează și drumeții (pe platoul Bucegi, Crucea de pe Caraiman, Cheile Râșnoavei), dar vor beneficia și de o zi de relaxare și refacere la Paradisul Acvatic de la Brașov“, se arată pe pagina de Facebook a Kinder Constanța.
 
După Predeal, ACS Kinder se va deplasa la Alba Iulia, pentru a participa la turneul final național „Sfinx - Cupa Campionilor“, programat în  intervalul 11-14 iulie. 
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini din cantonament. Sursa foto: Facebook (ACS Kinder Constanța)
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Marian Dinu, antrenor la ACS Kinder Constanţa
 
Grupele 2003 și 2005 de la ACS Kinder Constanța, eliminate în optimile Campionatului Național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii