Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocată şi Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru” Lotul de minicadete al României este în pregătire la Constanţa

ro

07 Nov, 2017 16:55 2847 Marime text
În această perioadă, lotul naţional de minicadete al României la tenis de masă se află în cantonament la Constanţa, perioada de pregătire centralizată urmând a se încheia pe 11 noiembrie.

Din lot fac parte: Bianca Mei-Roşu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa), Ioana Băiaşu (CSM Buzău), Mara Moca (CS Romgaz Mediaş), Alesia Sferlea (CSM Zalău), Beatrice Hilla (CS Romgaz Mediaş), Cristina Sângeorzan (LPS Bistriţa), Carmina Găman (CSS Craiova), Dora Moldovan (ACS Dumbrăviţa), Andreea Jifcu (ACS Dumbrăviţa) şi Ioana Muraru (CSM Vatra Dornei). Antrenori, Anamaria Sebe, Bogdan Albescu; psiholog, Mioara Şincan.

Un alt jucător de tenis de masă din Constanţa, Cristian Pletea, a participat, în Croaţia, la un turneu de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, din 2018. Tânărul sportiv nu a obţinut calificarea cu această ocazie, dar mai are la dispoziţie încă şase turnee de calificare, următorul fiind în Cehia, în februarie 2018.   

Sursa foto: Facebook (Tenis de Masă pentru Viitor - Constanţa)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii