Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nigeria invadeaza Africa de Sud (video)

ro

15 Nov, 2009 00:39 2287 Marime text
martins.jpgReprezentativa Nigeriei a trecut astăzi, în deplasare, scor 3-2, de echipa similară a Kenyei, şi a obţinut calificarea la turneul final din Africa de Sud, după ce a terminat pe prima poziţie în Grupa B a preliminariilor CM 2010. Oaspeţii s-au impus graţie reuşitelor atacanţilor Obafemi Marins (62, 83) şi Yakubu Aiyegbeni (65) şi s-au calificat deşi cu o singură etapă înainte de finalul campaniei de calificare la Mondialul de anul viitor, echipa antrenată de Shaibu Amodu ocupa poziţia secundă în Grupa B, la două puncte în spatele liderului Tunisia. Tunisienii au pierdut surprinzător în deplasarea de sâmbătă din Mozambic, scor 0-1, după un meci în care le-a fost frică să atace sperând într-un 0-0 calificant.

În urma succesului din Kenya, naţionala Nigerieia devenit a patra ţară de pe continentul negru calificată la Modinalul de anul viitor, după Coasta de Fildeş, Ghana şi ţara organizatoare, Africa de Sud. Nigeria va reveni la un turneu final după o pauză de opt ani.

Mâine se decid ultimele calificate, pentru celelalte două locuri care vor asigura prezenţa la Campionatul Mondial din 2010 luptând Camerunulşi Gabonul, în Grupa A, şi Algeria cu Egiptul, în Grupa C.

Rezumat Kenya - Nigeria 2-3

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 15 Nov, 2009 10:30 NIGERIA are si traficanti de droguri in ROMANIA ,pe cursa Bucuresti - Caracas (Venezuela)2006.