Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Campionilor/Inca trei in „primavara" (video)

ro

05 Nov, 2009 15:33 1635 Marime text

rezultate1.jpgLyon, Sevilla şi Arsenal au obţinut biletele pentru optimi după etapa de miercuri din Liga Campionilor. Dacă francezilor şi spaniolilor le-au fost suficiente remizele obţinute acasă, Arsenal a trecut en-fanfare de AZ Alkmaar, 4-1 la Londra.

În Grupa E lucrurile nu arată deloc bine pentru Liverpool. Fosta campioană a Europei a risipit trei puncte în ultima secundă în dubla contra lui Lyon şi acum tremură serios pentru calificare. Fiorentina s-a impus clar acasă cu Debrecen iar Adrian Mutu a primit, din nou, premiul pentru omul meciului.

Grupa F este cea mai încurcată. Toate cele patru formaţii au şanse de calificare însă favorite rămân tot Inter şi Barcelona.

Grupa G cunoaşte deja prima calificată, Sevilla, în timp ce Stuttgart a scăpat ca prin minune de o înfrângere în Spania şi speră în continuare să prindă Unirea. Ialomiţenii au remizat după un meci spumos cu Rangers şi şi-au îngreunat singuri situaţia, scoţienii fiins un adversar modest.

În Grupa H, puştimea de la Arsenal a zdrobit-o pe AZ Alkmaar şi s-a calificat în optimi. Echipa condusă de Boloni, Standard Liege, a câştigat şi ea în premieră în acest sezon, 2-0 cu Olimpiakos, şi încă speră la o calificare istorică în primăvară.

*sursa rezultatelor şi clasamentelor: uefa.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii