Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal/Tomis l-a demis pe Kurtes

ro

10 Nov, 2009 15:56 1016 Marime text

Conducerea echipei de handbal feminin CS Tomis Constanţa l-a demis pe antrenorul Goran Kurteş. Motivul invocat de conducere a fost lipsa rezultatelor în primele nouă etape ale Ligii Naţionale, şi îndepărtarea de obiectivul iniţial, locurile 2-5.

Până la numirea unui alt tehnician, echipa va fi antrenată şi condusă de pe banca tehnică de fostul secund al lui Kurteş, Victor Dăbuleanu.

Sârbul a fost instalat în funcţia de antrenor al luiCS Tomisla 16 iulie, când a semnat un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul şi avea ca obiectiv ocuparea unui loc pe podium. După cele7 etape disputate în Liga Naţionala feminină, Tomis Constanţa ocupă locul9 în clasament, cu 6 puncte, iar prestaţiile au fost îndoielnice.

Goran Kurteş (41 de ani) este fratele tehnicianului Zoran Kurteş de la HCM Constanţa şise afla la prima experienţă "feminină" din cariera de antrenor. El a activate în trecut la: Jukovic Kac, Vojvodina Novi Sad, Backi Jarak, Steaua Roşie Belgrad şi Radnicki Kragujevac, toate formaţii masculine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii