Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Primera Division Ronaldo va juca in El Classico

ro

25 Nov, 2009 14:56 739 Marime text

Portughezul Cristiano Ronaldo va reveni în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu FC Zurich din Liga Campionilor, după o pauză de 55 de zile, urmând ca duminică să fie titular în partida cu FC Barcelona.

Informaţia a apărut în ediţia online a cotidianului iberic Marca. Conform sursei citate, jucătorul lui Real Madrid s-a accidentat în meciul cu Olympique Marseille, din Liga Campionilor, dar şi-a revenit şi este apt de joc. Ziariştii iberici mai menţionează că Ronaldo poate fi introdus spre finalul meciului cu FC Zurich,iar antrenorul Manuel Pellegrini vrea să-l titularizeze în derby-ul cu FC Barcelona.

Portughezul vafi supus unor noi teste medicale, pentru ca mediciisă fie siguri că acesta nu va suferi o recidivă a accidentării la gleznă.

Întâlnirea dintre Real Madrid şi FC Zurich este programată astăzi, pe stadionul Santiago Bernabeu, în Grupa C a Ligii Campionilor.

Altfel, tehnicianul formaţiei din Madrid nu a putut conta, la antrenamentul de marţi, pe Guti, iar clubul a explicat că jucătorul are gripă. Surse neoficiale susţin însă că atacantul spaniol este în conflict deschis cu tehnicianul şi că nu mai există şanse de reconciliere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii