Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Nu e trei fara patru

ro

31 Oct, 2009 19:51 2036 Marime text

farul_constanta.jpgFarul s-a apropiat la un singur punct de locul doi după succesul de la Galaţi şi după o evoluţie solidă. Fără eroul Mansur, „uitat" în tribune de Şumudică, Farul a dominat un meci care părea greu. Decizia de a arunca în luptă o linie de cinci mijlocaşi s-a dovedit una cel puţin inspirată, dălăţenii fiind vizibil incomodaţi de „aglomeraţia" din centru. Din păcate însă, imprecizia atacanţilor a transformat o partidă fără probleme într-una cu suficente emoţii.

Marinarii au început tare disputa de la Galaţi dar au fost nevoiţi să aştepte până în minutul 27 pentru a deschide scorul. Mendy a centrat de pe stânga, şi Cristocea a reluat imparabil din 3 metri. Din păcate mijlocaşul s-a accidentat la faza golului şi a fost înlocuit cu Andrade. Ratangiul din meciul contra Cetăţii Suceava, a continuat să enerveze pe toată lumea, Şumudică „onorându-l" cum se cuvine înainte de a-l înlocui şi pe el cu Ene. Una peste alta, al patrulea succes consecutiv a fost incontestabil, iar Liga I începe să se vadă din ce în ce mai clar.

Stejaru OK, Delta KO

Săgeata Stejaru a reuşit un nou succes important, 1-0 cu Dunărea Călăraşi, şi îşi consolidează poziţia de la mijlocul ierarhiei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Dicu dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, uşor deaviată de zid. Săgeata are 18 puncte şi se află mai aproape de podium decât de locurile retrogradante.

Delta a ratat şansa de a se apropia de Victoria Brăneşti după remiza albă contra Sportului Studenţesc. Tulcenii mai au un singur punct înaintea Concordiei şi a Farului, şi vine săptămâna viitoare la Constanţa pentru derbyul dobrogean cu Farul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii