Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga III/Viitorul a facut instructie cu Dunarea Calarasi

ro

30 Oct, 2009 17:31 1111 Marime text

După eşecul jenant de la Mangalia, fotbaliştii care reprezintă Academia Gheorghe Hagi, au revenit la parcursul excelent de până acum. Dorind probabil să arate că au valoare pentru accederea în eşalonul superior, elevii lui Iancu Guda s-au aruncat din start în atac, şi au perforat poarta foste divizionare B după doar 3 minute. Gazdele au executat o lovitură de colţ, iar din învălmăşala creată în careu „căpitanul" Posteucă a reluat în plasă din apropiere, 1-0!

Debutul furtunos de meci a fost ca o petardă, cele două echipe reuşind să ofere un spectaciol cel puţin agreabil. Până în minutul 29, gazdele au ratat desprinderea prin Rusu, Chiţu şi Stanciu, iar călărăşenii puteau echilibra disputa dacă Şerban şi Tănase nu ratau din poziţii favorabile. În minutul 29, Chirilă a fost faultat de Rizea, la 18m de poarta oaspeţilor. Lupu a executat în forţă, şi l-a lăsat fără replică pe portarul Plachta. 2-0, şi socotelile păreau încheiate.

Din acest moment Viitorul a jucat dezinvolt, şi a ratat în neştire, adversarul fiind departe de pretenţii. Chiţu a reuşit al 9-lea gol din acest sezon după ce a scapat din marcajul lui Matei l-a învins pe Plachta cu un şut la colţul scurt (60'), iar Banioti a finalizat un contraatac şcoală în ultimul minut consfinţind un succes cu 4-0 care garantează rămânerea în cărţile promovării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii