Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga II) Butoiu, vechiul si noul antrenor al Farului

ro

06 Apr, 2010 20:56 1233 Marime text

faru_des.jpgFostul atacant al marinarilor a revenit la cârma primei echipe după doar cinci etape din retur, si după ce fostul technician, Ştefan Stoica a reuşit performanta de a obtine doar 4 puncte din 15 posibile. Astăzi după-amiază, Gheorghe Butoiu a fost reinstalat oficial în funcţie şi a semnat un contract pentru acest retur dar şi pentru următoarele două sezoane.

"Gheorghe Butoiu este noul antrenor al Farului el urmand sa fie ajutat de secundul Bogdan Andone si un alt secund pe care il va alege el. Dupa meciurile din retur in care nici jocul nici rezultatele nu au fost acelea pe care le-am dorit, ma incearca un sentiment de regret ca nu l-am pastrat pe Gica in iarna", a declarat Giani Nedelcu, finanţatorul marinarilor.

"Eu cred ca mai putem promova. Atata vreme cat sansele matematice inca mai exista noi vom incerca. Ma bucur ca vom juca in primele doua meciuri cu Sportul si Sageata pentru ca, daca vom reusi sa trecem cu bine de aceste doua partide atunci totul va veni de la sine", a declarat la rându-i noul şi vechiul antrenor al Farului. El se află la al doilea mandat în acest sezon după ce în tur l-a înlocuit pe demisionarul Marius Şumudică şi a câştigat toate cele trei partide la care s-a aflat pe bancă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii