Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga I Ion Marin a demisionat de la Dinamo

ro

23 Oct, 2009 22:45 1422 Marime text

ion-marin.jpgTehnicianul lui Dinamo, Ion Marin, şi-a reziliat astăzi contractul cu formaţia roş-albă, deoarece s-a decis să dea curs unei oferte din străinătate primite în ultima perioadă, informează site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Vreau sa multumesc clubului pentru intelegere, pentru sustinerea de care am avut parte in aceasta perioada. In urma cu o luna am primit o oferta de a antrena in strainatate, iar azi-noapte, dupa meciul de la Istanbul, am hotarat sa dau curs acestei propuneri. Rezilierea contractului cu Dinamo s-a facut pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti. Jucatorilor, staff-ului tehnic le multumesc pentru gestionarea buna a acestei perioade si ma refer aici la programul de pregatire, la organizarea jocurilor. Le doresc mai mult noroc decat am avut aseara, la Istanbul. Sunt sigur ca, uniti, vor putea face fata campionatului, Cupei Romaniei si nu in ultimul rand in a doua jumatate a parcursului in Europa League. Sunt convins ca adevaratii fani dinamovisti vor reveni alaturi de echipa si o vor sustine neconditionat!", a declarat Ion Marin pentru www.fcdinamo.ro.

Tehnicianul l-a înlocuit în urmă cu o lunăpe Dario Bonetti şi a debutatpe banca tehnică a lui Dinamo în meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. El i-a mai pregătit pe roş-albi în alte două meciuri, cu FC Braşov, scor 1-0, în etapa a 10-a, şi cu Galatasaray, scor 1-4, în Grupa F a Ligii Europa. Surse neoficiale citate de presa sportivă susţin că tehnicianul îşi prezentase de fapt demisia imediat după înfrângerea de la Istanbul, nemulţumit de prestaţia elevilor săi. O posibilă destinaţie a fostului antrenor al Farului este arabă Al-Ettifaq.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii