Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bombardierul Barun

ro

14 Nov, 2009 20:34 1606 Marime text
barun.jpgCS Volei 2004 Tomis a spulberat astăzi formaţia bucureşteană IOR, într-un meci contând pentru prima ligă de volei feminin.

Gazdele, care pregătesc debutul european de la începutul lunii viitoare, nu au avut probleme, beneficiind de ziua de graţie prinsă de Gavrilescu şi, mai ales, Katarina Barun. Ultima s-a dovedit a fi un adevărat coşmar atât la serviciu cât şi în timpul atacurilor constănţene, rar mingiile sale ratând terenul de ţintă al bucureştencelor. De altfel, primul set, câştigat cu 25-12, a fost încheiat cu un as de mare spectacol, marca Barun, iar în setul doi croata a mai „chinuit" de câteva ori defensiva oaspetelor, parţialul fiind câştigat de Tomis cu 25-14.

Ultimul set a fost doar o plimbare pentru rezervele Constanţei. Cum adversarul îşi arătase limitele, Aleksandar Boskovic a scos prima linie şi a introdus „speranţele" iar acestea nu au dezamăgit. 25-12 a fost scorul, iar impresia a fost că se putea încheia chiar mai rău. Tomis a obţinut un succes facil, 3-0, în doar 65 de minute, şi rămâne lider în prima divizie.

Alte rezultate: Penicilina - Tg. Mureş 3-1, Sibiu - Dinamo 0-3, Bacău - Piatra Neamţ 3-0.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii