Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Visurile i-au devenit realitate! Vali Osman, un tânăr ambițios din Constanța, a făcut senzație în Cipru!

ro

14 Sep, 2023 15:57 2194 Marime text
Sursă foto: Facebook/Vali Osman
  • Vali Osman, pe numele său real, Vârlan Osman, băiatul care a crescut de mic într-un centru de plasament din Constanța a făcut senzație în Cyprus!
 
Vali Osman, pe numele său real, Vârlan Osman, băiatul care a crescut de mic într-un centru de plasament din Constanța a făcut senzație în Cyprus!
 
Acesta a participat la Cypris Zorba Festival care a avut loc în Cyprus, mai exact în Larnaca și a reprezentant România cun un program artistic.
 
Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul care s-a desfășurat în Larnaca, Cipru, s-a adresat împătimiților dansurilor Zeibekiko, Hasapiko și Syrtaki.
 
Din toată Europa au participat 600 de persoane, dintre care și acest băiat care s-a mândrit cu faptul că este român și s-a ambiționat să demonstreze ce poate face el.
 

„Mă bucur că am reprezentat România la acest festival internațional. A fost o onoare pentru mine și o experiență extraordinară. Îi mulțumesc mult lui Christos Shakallis pentru invitație, el este unul dintre cei mai buni dansatori de Zeibekiko din Europa”, declară dansatorul.

 
Reamintim că, Vali Osman s-a aflat în sistemul de protecție a copilului de când era micuț.
 
În urmă cu patru ani, Vali Osman spunea că visul acesta de a deveni instructor de dans este departe pentru că are foarte mult de muncă și este extrem de greu să ai propria ta sală. Ei bine, visul lui a devenit realitate: începând cu data de 16 martie 2021, acesta a început să predea cursuri de dansuri grecești.
 
În prezent, tânărul este instructor de dansuri grecești la Ecanto Dance Academy unde predă la copii și adulți.


Citește și:
DGASPC Constanța: Osman Vârlan, copilul din centrul de plasament, va deveni instructor de dansuri grecești - „Visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în propriile tale forțe”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii