Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:49 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei zile de discuţii şi dezbateri Congresul regional al Martorilor lui Iehova, la Constanţa

ro

30 Aug, 2019 00:00 5570 Marime text
Între 30 august şi 1 septembrie, la Casa de Cultură Constanţa se va desfăşura unul dintre cele mai mari congrese organizate de Martorii lui Iehova în anul 2019. Evenimentul are loc pe şase continente, în peste 200 de ţări şi teritorii, şi se desfăşoară în peste 400 de limbi.
Începând cu luna mai 2019, Martorii lui Iehova organizează, în mai multe ţări, congrese de trei zile cu tema „Iubirea nu se termină niciodată”. Se estimează că la congresul de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa vor participa circa 1.000 de persoane. Pentru organizarea şi desfăşurarea congreselor internaţionale au fost alese 22 de oraşe mari din 18 ţări. În total, circa 140.000 de delegaţi vor călători din diverse ţări pentru a lua parte la aceste evenimente.
 
„Aceste ocazii vor arăta cum iubirea aduce împreună oameni din diverse medii şi categorii sociale şi îi uneşte cu adevărat. Martorii lui Iehova de aici sunt încântaţi de ocazia de a fi împreună cu colaboratorii lor din alte zone”, a declarat Rîcian Alexandru, reprezentant local pentru Martorii lui Iehova. În cadrul programului se va analiza cum îi ajută în mod practic pe oameni principiile biblice.
 
Vineri, 30 august, cei prezenţi vor putea afla cum îi poate ajuta iubirea să înfrunte probleme precum boala şi sărăcia. Sâmbătă, 31 august, se va vorbi despre modalităţile în care soţii, soţiile şi copiii îşi pot arăta iubirea în familie. Iar duminică, 1 septembrie, se va prezenta discursul public intitulat „Unde puteţi găsi iubire adevărată într-o lume plină de ură?”, discurs care va evidenţia cum pot fi învinse prejudecăţile şi ura.
 
La nivel mondial numărul de martori ai lui Iehova este de 8.579.909, activi în 240 de ţări. La nivel mondial sunt 119.954 de congregaţii ale Martorilor lui Iehova. Asistenţa maximă la întrunirile Martorilor lui Iehova la nivel mondial a fost de 20.329.317. Publicaţiile acestora apar în 975 de limbi.
 
Sursa foto: www.jw.org/ro/
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii