Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tararache de la Zorile continua cu nuntile

ro

01 Nov, 2008 00:00 8139 Marime text
1225484987.jpg

Cu scandal sau fara, afacerea ii merge in continuare si, pana la inceperea postului, restaurantul este rezervat pentru alte evenimente

Seful de sala de la restaurantul unde au petrecut, sambata, sase sute de nuntasi, iar o parte dintre ei au ajuns la spital, cu toxiinfectie alimentara, spune ca, pana acum, nimeni nu a anulat vreun eveniment. Gheorghe Tararache continua sa sustina faptul ca boala nuntasilor nu a fost cauzata de preparatele pe care le-au servit in seara de sambata spre duminica. Mai mult, acestuia i se pare suspect ca petrecaretii nu s-au prezentat la spital imediat dupa nunta, ci mai sunt cazuri inregistrate la patru zile de la eveniment. "Vin dupa trei, patru zile... daca ar fi fost de la mine, li s-ar fi facut rau atunci. Probabil s-au dus la spital si pe fond psihic. L-au vazut pe ala, pe ala...si, din autosugestie, s-au dus si ei. Poate au baut apa rece sau nu stiu, dar de la alimente este exclus, pentru ca nimeni din personalul meu si orchestra nu s-a imbolnavit", explica aceasta.

Da vina pe un invitat

Tararache are o alta versiune privind modul in care cele peste o suta de persoane au facut toxiinfectie alimentara. "Majoritatea erau cadre militare si au avut un om de-al lor, administrator la vreo popota, care le-a preparat tot felul de chestii din fructe. Sa nu fi fost de acolo, cine stie?!", continua reprezentantul restaurantului. La Zorile, s-au perindat, an de an, si personalitati locale sau nu. Unul dintre ei a fost Traian Basescu, presedintele tarii, care, inainte de alegerile locale, a baut o cafea cu fratele sau, Mircea Basescu, Ion Popescu si senatorul Dorel Constantin Onaca. De asemenea, in iulie, Ilie Floroiu, director al CS Farul, a sarbatorit implinirea a 30 de ani de cand recordurile sale nationale stau in picioare, la acelasi restaurant. "A fost si Basescu, si Iliescu, si Floroiu, si nu a patit nimeni nimic", a explicat Tararache.

"O sa vina mai multi acum"

Pentru a fi acoperit in cazul unui alt scandal, reprezentantul restaurantului a inceput sa preleveze probe din tortul si prajiturile pe care clientii le aduc din afara. "Nu am de unde sa stiu cum sunt. A venit unul si a vrut sa-mi aduca tortul azi, spre exemplu, si l-am refuzat. Cum sa-l tin pana sambata. Si daca se intampla ceva, sa am din nou probleme", a precizat acesta. Cu scandal sau fara, afacerea ii merge in continuare si, pana la inceperea postului, restaurantul este rezervat pentru alte evenimente. "De acum o sa vina mai multi. Daca se face acum dezinsectie... nu poate sa fie mai rau. Sambata, acum, am doua nunti. Weekend-ul viitor am si banchet si majorat", a precizat Gheorghe Tararache.

Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cris 07 Mar, 2011 03:32 Acest inganfat pe nume Tararache este un papagal, un om jalnic. Se crede patron la Zorile dar este un simplu muncitor care face afaceri cu Fisa o baga inaintare a decoratiuni e baga pe gat tot feul de decoratiuni de tot ccccc Nu are habar de nimic eu vrut sa fac nunta acolo si am renuntat la restaurant din cauza lui Tararache ca imi baga pe gat tot feul de decoratiuni a preturi exagerate.Am ranuntat la restaurant si mi-am gasit at restaurant.Am fost a mai mute firme si le-am spus de acest sef de sala Tararache care are si amanta pe o ospatara de acolo,toate firmee mi-au spus ca ii dadea comisioane sa ii lase sa decoreze acolo.Pacat de patronul de la zorile de Caracota ca il fenteaza si in curand o sa ramana fara nunti.Cine vrea sa faca nunta acolo sa isi caute alt salon de nunta.Sa intre sa vada ce imputisune este in bucataria aia a lor, care a imbolnavit 3 nunti.......