Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiţi cât costă? Pavilioanele de vară pentru pensionari, reabilitate, întreţinute şi conservate

ro

27 Jun, 2013 00:00 2051 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a atribuit contractul „Lucrări de conservare şi întreţinere a pavilioanelor de vară pentru pensionari precum şi efectuarea de lucrări de reparaţii şi înlocuire pardoseală existentă cu pavele din beton la trei din aceste pavilioane” societăţii Fadmig SRL Constanţa.
Contractul presupune executarea lucrărilor a pavilioanelor de vară pentru pensionari şi va cuprinde un ciclu de deschidere la venirea sezonului cald, care constă în scoaterea panourilor OSB folosite la închiderea din anul precedent, transportul şi depozitarea panourilor pe timpul verii, tratarea materialului lemnos (inclusiv mobilier) şi un ciclu de conservare la venirea sezonului rece care constă în închiderea efectivă a pavilioanelor de vară pentru pensionari. Lucrările de reparaţii şi înlocuire pardoseală existentă cu pavele de beton se vor efectua la trei pavilioane unde s-au constatat defecte majore la pardoseală.  Contactul a fost atribuit societăţii Fadmig SRL Constanţa. Valoarea acestuia este de 115.597,74 lei.

Despre Fadmig SRL

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, societatea Fadmig SRL a fost înfiinţată în anul 1994, având ca obiect de activitate lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociat unic şi, în acelaşi timp, administratorul societăţii este Aurelia Georgescu. În anul 2010, societatea a realizat un profit brut de 228.272 de lei. Sediul social al societăţii se află pe strada Democraţiei 29 în municipiul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii