Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de caritate la Mangalia (galerie foto)

ro

15 Dec, 2008 03:24 2526 Marime text
casa_de_cultura_targul_de_binefacere_19.jpgSâmbătă, 13 decembrie, Centrul Cultural „Euxin" a fost gazda unui concert caritabil, organizat de preot Viorel Rusu din Mangalia. Spectacolul, susţinut de copiii de la Grădiniţa nr. 2, grupul de colindători din cadrul Liceului Teoretic „Callatis", Ansamblul artistic „Mugur de folclor" al Şcolii „Gala Galaction", alături de artistul Aurel Moldoveanu, care a prezentat o suită de colinde intitulate generic „O, ce veste minunată!", a umplut până la refuz sala Casei de Cultură Mangalia.
Intrarea a fost liberă, iar conform declaraţiei organizatorului, preot Viorel Rusu, fondurile strânse din donaţiile făcute de spectatorii binevoitori în casetele special pregătite vor fi utilizate pentru a asigura un Crăciun fericit familiilor nevoiaşe din Municipiul Mangalia.
Din păcate, suprapunerea nefericită a spectacolului de caritate (pentru care a fost rezervată circa o treime din locuri) cu alte câteva concerte ale grupurilor şi ansamblurilor din localitate a făcut ca sala să fie arhiplină. Aşa se face că, până la sosirea feţelor bisericeşti invitate, copiii, părinţii şi bunicii s-au călcat în picioare, acestora fiindu-le interzisă aşezarea pe locurile „rezervate". Surse din partea organizatorilor ne-au declarat că situaţia s-a datorat celor de la primărie, care au dorit să combine două evenimente, deşi scopul iniţial al spectacolului a fost acela de strângere de fonduri pentru familiile paupere din localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii