Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la Rompetrol

ro

26 Sep, 2011 01:00 3280 Marime text
Nicolcioiu_-_Alexandru_Nicolcioiu_05.jpgVicepreşedintele diviziei de Rafinare şi Petrochimie din cadrul Grupului Rompetrol, Alexandru Nicolcioiu, împlineşte astăzi 60 de ani.

Născut pe 26 septembrie 1951 în Valu lui Traian, Nicolcioiu este unul dintre acei oameni care au văzut pe viu „viaţa" Petromidiei. Lucrează în rafinărie încă de la începuturile ei, de acum mai bine de 30 de ani.

Potrivit descrierii de pe site-ul oficial al companiei, Nicolcioiu are experienţă vastă în activităţile de Petrol şi Gaze şi în majoritatea afacerilor aferente acestui tip de activităţi. Sărbătoritul zilei a absolvit Institutul de Petrol, Gaze şi Geologie din Bucureşti, având o diplomă în Inginerie. După ce şi-a finalizat studiile, a fost angajat în cadrul Combinatului Petrochimic Năvodari (Petromidia), unde a progresat de la funcţia de stagiar, la cea de director general al Petromidia, ajungând în final preşedintele Consiliului de Administraţie Rompetrol Rafinare. În acest moment, Nicolcioiu ocupa funcţia de vicepreşedinte al diviziei de Rafinare şi Petrochimie în cadrul Grupului Rompetrol, una dintre afacerile cheie ale companiei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii