Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantierele Staţiunii Mamaia Azi, o vilă turistică de pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

ro

11 Sep, 2013 00:00 3086 Marime text
În staţiunea Mamaia se lucrează. De zor. Fie în extrasezon, fie în plin sezon estival. Blocuri pe jumătate ridicate şi neterminate, şantiere începute, imobile aproape gata de a fi inaugurate - aşa arată celebra staţiune Mamaia, unde luxul şi sărăcia merg mână în mână.
 
Pe malul lacului Siutghiol, chiar vizavi de Hotel Dorna, se înalţă o clădire care-ţi ia ochii. Este vorba despre un şantier în lucru, un imobil cu funcţiunea de vilă turistică. Beneficiarul investiţiei este SC VDT Construct Impex SRL. Proiectant general este SC MCM Design SRL. Constanţa. Nu în ultimul rând, constructorul este SC Kigos Investment SRL. Potrivit panoului existent la faţa locului, autorizaţia de construire are numărul 274 şi a fost eliberată pe 7 martie 2013.

Cine este beneficiarul lucrării?
 
Societatea VDT Construct Impex SRL a fost înfiinţată în anul 2003, având un capital social subscris de 795.885 de lei (53.059 părţi sociale). Unic asociat al societăţii este Vasilică Ivan, născut în 1973, în municipiul Constanţa. Activitatea principală a societăţii, conform codificării (Ordin 337/2007), este „comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii