Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răsfăţ în pragul iernii (video)

ro

30 Nov, 2010 00:00 1731 Marime text

Tratamante_Frumusete2.jpgMasaje cu uleiuri aromate, peelinguri ori terapii pe bază de struguri, portocale sau ciocolată. Sunt doar câteva dintre reţetele inedite pe care saloanele de înfrumuseţare le oferă femeilor în pragul iernii. Cum trecerea de la cald la frig afectează aspectul pielii, reţetele moderne pentru tonifiere reduc efectele acestor schimbări de temperatură.

Specialiştii recomandă pentru această perioadă un peeling corporal pentru eliminarea celulelor moarte, dar şi aplicarea unui gel care să ardă grăsimile.Fructele folosite din ce în ce mai mult în tratamentul anticelulitic sunt strugurii. Fie că sunt albi sau negri, aceştia sunt o comoară de vitamine, de care trebuie să profităm din plin în acest sezon. Specialiştii spun că unul dintre cele mai eficiente tratamente este cura cu struguri.

Împotriva celulitei, specialiştii ne sfătuiesc să folosim şi măşti pe bază de guarana, alge sau ulei de rozmarin, pentru că determină o scădere rapidă a greutăţii.Masajul este esenţial într-o terapie. Şi asta pentru că oferă relaxare, hidratare, dar şi catifelarea şi netezirea pielii.Un tratament complet într-un centru de înfrumuseţare costă între 150 şi 300 de lei şi include saună, masaj, jacuzzi şi împachetări cu fructe, alge sau ciocolată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii