Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radiografia pieţei imobiliare La ce preţ se poate cumpăra un apartament cu două camere în Constanţa

ro

28 Oct, 2013 00:00 2277 Marime text
Într-o ediţie anterioară a cotidianului ZIUA de Constanţa am prezentat preţurile de vânzare-cumpărare ale garsonierelor în municipiul Constanţa - „Radiografia pieţei imobiliare. Cât mai costă o garsonieră în diferite cartiere ale municipiului Constanţa?”. În numărul de azi, continuăm cu prezentarea preţurilor apartamentelor cu două camere. Acestea pornesc de la 24.000 de euro şi pot ajunge şi la 60.000 de euro, în funcţie de suprafaţă, confort, zona în care sunt situate, dar şi de îmbunătăţirile de care dispun.
 
Spre exemplu, cine vrea să se mute în zona Casei de Cultură, trebuie să pregătească suma de 47.000 de euro. Atât costă un apartament de două camere, decomandate, confort zero, situat la un etaj intermediar. Apartamentul dispune de toate îmbunătăţirile şi este parţial mobilat. Acelaşi preţ – 47.000 euro, îl cere şi proprietarul unui apartament de două camere, decomandate, confort zero, parter cu balcon, situat în zona Tomis III. Pentru 48.000 de euro poţi deveni proprietarul unui apartament de două camere, circulare, de 50 de mp, situat în Tomis IV. Apartamentul are vedere spre parc şi este recent renovat. Dacă vreţi să vă mutaţi în cartierul Faleză Nord, trebuie să dispuneţi de suma de 56.000 euro. Atât costă două camere de 52 mp, confort zero, cu îmbunătăţiri de calitate.

De asemenea, cine preferă blocurile noi poate achiziţiona unul contra sumei de 54.000 de euro. Atât cere dezvoltatorul unui imobil pe un apartament, situat într-un bloc nou, din zona Inel I. Este vorba despre două camere de 88 mp, cu toate îmbunătăţirile. În zona Dacia, un apartament de două camere se vinde, potrivit anunţurilor de la mica publicitate, la preţul de 50.000 de euro. Imobilul se află la etajul trei l şi are confort zero. Cine visează să se mute cât mai aproape de plajă, poate opta pentru un apartament de două camere, de 55 mp, la 30 de metri de nisip. Apartamentul este într-un bloc situat în Mamaia Sat, are toate îmbunătăţirile şi utilităţile. La polul opus se află apartamentele care costă în jur de 30.000 de euro. Spre exemplu, pentru un apartament de două camere, cu suprafaţa 30 mp, confort trei, situat la Cireşica, trebuie să achiţi suma de 29.000 de euro.

Dacă dispui de 32.000 euro, poţi deveni proprietarul unui apartament de două camere, de 48 mp, confort unu, situat la etajul superior a unui bloc de cărămidă. Imobilul este în Tomis III. La anunţurile de la mica publicitate am găsit şi un apartament de 27.000 de euro, confort doi. Acesta este situat într-un bloc din Km 4-5. Şi în zona numită Groapă puteţi găsi un imobil până în 30.000 de euro. Aşadar, un apartament de două camere, confort trei, etaj intermediar,cu balcon şi îmbunătăţiri parţiale costă 24.000 de euro. În aceeaşi zonă, Groapă, un alt apartament de două camere, nedecomandate, confort trei, situat la parterul unui bloc, costă 27.000de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii