Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET opreşte căldura. Unii consumatori sunt supăraţi

ro

12 Apr, 2016 00:00 3583 Marime text
Regia Autonomă a Distribuţiei Energiei Termice (RADET) Constanţa a luat decizia întreruperii alimentării cu căldură a consumatorilor.
 
„Având în vedere că evoluţia temperaturilor exterioare este în creştere, fiind îndeplinite condiţiile de întrerupere a alimentării cu căldură a consumatorilor, RADET Constanţa va demara procedura de oprire a furnizării energiei termice sub formă de încălzire în municipiul Constanţa, începând cu data de 13 aprilie, ora 8.00. După oprirea încălzirii, RADET Constanţa va continua să furnizeze energie termică sub formă de apă caldă de consum către toţi consumatorii, în regim non-stop“, se arată în comunicatul de presă emis de regia constănţeană.
 
Liviul Popa, directorul RADET Constanţa, a precizat că a fost consultată şi Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa, care a fost de acord cu sistarea furnizării agentului termic. În plus, spune Liviu Popa, mai multe asociaţii de proprietari au anunţat că au oprit de la subsol căldura. „Vom relua furnizarea agentului termic la toamnă“, a precizat Liviu Popa.
 
Cu toate acestea, unii consumatori sunt nemulţumiţi de această decizie. „Probabil nu au avut în vedere ultima prognoză emisă de INMH - «Vreme instabilă, cu temperaturi în scădere și ploi aproape zilnic, în perioada 11-24 aprilie 2016». Poate vă revizuiţi poziţia, domnilor de la RADET şi de la Primărie! Nu de alta, dar cu virozele actuale, se vor înzeci cazurile în Constanţa! Votaţi în continuare cu cine a dus oraşul de râpă!!!“, ne-a scris un cititor. „O să tremurăm de frig până după Paşte. De unde le vin ideile astea nu ştiu. Lăsaţi să se încălzească o săptămână, două, şi apoi opriţi căldura!“, a scris alt cititor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii