Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:36 26 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte de anvergură, desfăşurate de Termica Distribuţie Năvodari Alexandru Manu - „Continuăm ce am început vara aceasta”

ro

26 Jun, 2013 00:00 1421 Marime text
În plină vară, societatea Termica Distribuţie Năvodari continuă proiectele demarate, pentru a le finaliza la termen. Vorbim despre amenajarea parcărilor, a locurilor de joacă pentru copii şi a piaţetelor, lărgirea şi asfaltarea străzilor Albinelor şi Albatrosului, asfaltarea străzilor Mălinului, Nucilor, dar şi amenajarea unei fântâni în faţa bisericii catolice. La acestea se adaugă anveloparea blocurilor A4 şi A5, situate pe strada Albinelor. „Proiectul a demarat cu reabilitarea faţadelor blocurilor situate în centrul oraşului şi va continua cu cele din interior.

După ce, anul trecut, în construcţie s-au aflat blocurile din apropierea bisericii ortodoxe din centru, unde a fost amenajat şi un spaţiu în aer liber, o piaţetă pentru tinerii care doresc să se căsătorească în aer liber, acum se derulează lucrări la alte imobile”, a explicat Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie Năvodari SRL. Potrivit acestuia, în perioada actuală se continuă programul de anvelopare a blocurilor, iar în curs de execuţie sunt lucrările la două blocuri situate pe strada Albinelor, urmând ca tot în această zonă să intre în lucru, în scurt timp, un al treilea bloc de locuinţe. „Continuăm anveloparea blocurilor din Năvodari, conform programului amplu de reabilitare a tuturor blocurilor din oraş”, a mai spus Alexandru Manu. La acest moment se lucrează la două blocuri, respectiv blocurile A 4 şi A 5, situate pe strada Albinelor, urmând ca în foarte scurt timp în programul de reabilitare să intre şi un alt treilea bloc situat pe aceeaşi stradă.

Jardiniere, fântână arteziană, dale, băncuţe şi o parcare

Toate acestea vor fi gata în faţa bisericii catolice Fericitul Ieremia Valahul. „Proiectul reamenajării zonei din jurul bisericii catolice Fericitul Ieremia Valahul constă în amenajarea unei piaţete, a unei fântâni arteziene, montarea băncuţelor şi a jardinierelor cu flori. La acestea se adaugă şi o parcare de 30 de locuri. Valoarea lucrării se ridică la 100.000 de lei", a menţionat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari. De asemenea, administraţia locală din oraşul Năvodari, care are grijă şi de viaţa spirituală a locuitorilor, a cuprins toate zonele din apropierea lăcaşelor de cult într-o amplă lucrare de amenajare. Nu în ultimul rând, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari vor amenaja toate intrările în cele cinci blocuri, situate pe strada Pescăruşului. „Vorbim de reparaţia intrărilor în blocuri, montarea băncilor şi a pavelelor. De altfel, acest proiect a început anul trecut şi va continua la mai multe blocuri din oraş”, a mai spus directorul SC Termica Năvodari, Alexandru Manu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii