Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planuri la Termica Distribuţie Năvodari SRL Alexandru Manu - „După aprobarea bugetului şi a proiectelor, ne vom apuca de lucru“

ro

21 Jan, 2015 00:00 2599 Marime text
În acest an, după ce administraţia publică locală va aproba bugetul pentru anul în curs, societatea se va ocupa de asfaltarea străzii Liniştii, dar şi de amenajarea parcărilor din zona blocurilor R6, R2-R4 şi de pe strada Mării. „La ora actuală, muncitorii lucrează la amenajarea aleilor de intrare în blocurile de pe strada Liliacului. Aşteptăm aprobarea bugetului de către Primăria Năvodari, dar şi aprobarea proiectelor depuse, pentru a ne apuca de lucrări. Ca şi în anii trecuţi, vom executa lucrări de investiţii în oraş“, a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL.

 Anul care s-a încheiat, plin de realizări

 Anul trecut a fost unul plin de proiecte, realizate de angajaţii societăţii. Astfel, au fost asfaltate patru străzi: Mălinului, Mesteacănului, Liliacului (pe jumătate) şi aleea Midiei. Cele patru străzi - Mălinului, de 500 de metri, Mesteacănului - 700 de metri, Liliacului şi aleea Midiei au fost lărgite, pietruite şi asfaltate. Tot aici au fost amenajate şi refăcute trotuarele. De asemenea, au fost înfiinţate nouă parcări, patru locuri de joacă şi piaţete. Nu în ultimul rând, s-a lucrat la anveloparea a 13 blocuri din oraş. Potrivit directorului societăţii, au fost amenajate parcări în zona blocurilor H2-H6, R7, R1, RA1, R5, 9 Sud, P13, între străzile Grădinilor şi Muzicii, pe aleea dintre străzile Cabanei şi Petrolului. Mai trebuie precizat că, în zona blocului R7, pe lângă parcarea nou înfiinţată, a fost amenajat şi un spaţiu verde pentru locuitorii din Năvodari. Angajaţii Termica Distribuţie au mai amplasat o piaţetă în zona blocului R5. Directorul societăţii Termica Distribuţie SRL, Alexandru Manu, ne-a mai spus că, pentru cei mai mici locuitori ai urbei, au fost înfiinţate noi locuri de joacă în zona blocurilor R7, R5, P1 Taşaul şi lângă 20S. O altă lucrare de importanţă pentru infrastructura locală priveşte siguranţa în instituţiile din oraş, iar angajaţii societăţii au lucrat şi la refacerea gardului Liceului „Lazăr Edeleanu“, toate aceste acţiuni răspunzând nevoilor de modernizare solicitate de locuitori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii