Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru al cincilea an consecutiv, Polaris susţine Ziua de Curăţenie Naţională

ro

27 Jun, 2014 00:00 2347 Marime text
În cadrul proiectului „Let’s do it, Danube!“, reprezentanţii firmei de salubrizare Polaris contribuie la acţiunile de ecologizare atât ca partener logistic, precum şi în calitate de voluntar, prin prezenţa la activităţi a personalului de birou. Astfel, duminică, 29 iunie, ora 10.00, voluntarii participanţi la acest proiect se vor întâlni în faţa bisericii „Sf. Mina“ de pe malul lacului Tăbăcăriei, zonă care va fi ecologizată.

Compania Polaris, prin reprezentanţii săi, se implică în mod activ la dezvoltarea sustenabilă a mediului, promovând un comportament responsabil, atât în rândul cetăţenilor, precum şi al angajaţilor săi. Pe lângă activităţile desfăşurate în cadrul acestui proiect de către angajaţii companiei, firma Polaris va fi responsabilă şi de acţiunea de colectare a sacilor cu deşeuri din zonele indicate de organizatorii acestei acţiuni, precum şi de echiparea voluntarilor cu saci, mănuşi şi tricouri.
Pentru a încuraja colectarea selectivă, sacii vor fi transportaţi la staţia de sortare, unde se va realiza separarea deşeurilor pe categorii. Deşeurile reciclabile vor fi valorificate, iar fracţia care nu poate fi valorificată va fi transportată la rampa ecologică.
Voluntarii care doresc să participe la această actiune se pot înscrie pe site-ul „Let’s do it, Romania!“, zona Constanţa (http://www.letsdoitromania.ro).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii