Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihăiţă Vasea şi Hristu Chicheanu, în conducerea Asociaţiei Columbofile din Constanţa

ro

28 Nov, 2013 00:00 4010 Marime text
Adunarea Generală a Asociaţiei Columbofile Constanţa, convocată de preşedintele Asociaţiei în şedinţa Consiliului Director în data de 17 noiembrie, a adoptat 11 hotărâri.

Astfel, a fost validat raportul de activitatea al Consiliului Director aferent anului 2013, prezentat de Gabriel Oprea şi Ghica Bogdan Ionuţ. De asemenea, au fost validate rapoartele de activitate al Comisii de Disciplină aferent anului 2013, prezentat de Voinea Dorin, şi raportul Comisei Tehnic-Sportive prezentat de Ghica Bogdan Ionuţ şi Mădularu Adrian. Un punct important de pe ordinea de zi s-a referit la alegerea organelor de conducere ale asociaţiei în următoarea componenţă: preşedinte – Guţă Marian, vicepreşedinte – Oprea Gabriel, secretar cu atribuţii de responsabil financiar – Mădularu Adrian, responsabil tehnic sportiv – Ghica Ionuţ Bogdan. Membrii Consiliul Director sunt Vasea Mihăiţă, Voinea Dorin, Bechir Givan, Moium Orhan, Şerban Auraş, Chicheanu Hristu.

Preşedintele Comisiei Tehnic-Sportive a fost ales Ghica Bogdan Ionuţ, iar Comisia de Disciplină este compusă din Fratu Gheorghe-preşedinte şi Berbec Gheorghe şi Creţu Marius-membri. Din Comisia de cenzori vor face parte Francu Mihai şi Socianu Relu. Nu în ultimul rând au fost stabiliţi delegaţii care vor reprezenta asociaţia a şedinţa Adunării generală a FCPR, care se va desfăşura la Târgu-Mureş, pe data de 29 noiembrie, respectiv Guţă Marian, Vasea Mihăiţă şi Chicheanu Hristu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii