Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meet Buşu! Sorin Buşu Cine este înlocuitorul Elenei Frîncu la conducerea Direcţiei pentru Sport

ro

16 Mar, 2012 00:00 7562 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AD 16 Mar, 2012 21:48 Superficialitatea ofuscatilor rezida din abundenta in comenturile date sub pseudonim, probabil din prea multa frustrare sau incapacitate de acceptare a realitatii!De ce oare nu se pune problema altfel, avand in vedere ca functiile ocupate de Busu pana in prezent, pe scara ierarhica au reprezentat o ascensiune fireasca, capabila sa si-o insuseasca orice persoana cu merite si care se dedica! Sau poate ca detalii cum ar fi, butonarea unui telefon de catre o persoana cu responsabilitati cum este si persoana in cauza,ii stirbesc din credibilitate! Patetic!
  • de la primul campion balcanic al constantei la atletism 16 Mar, 2012 17:49 imi pare rau sa nu gasesti un fost sportiv sal pui in fruntea sportului constantean cita coruptie in judetul nostru
  • Popescu 16 Mar, 2012 15:51 Alexandra , nu iubeste sportul ,nu a fost in stare sa stea la doua meciuri de volei . S-a jucat tot timpul cu un telefon. N-o sa-mi spui ca a reusit pe propriile picioare . Prea multe locuri de munca schimbate . La Bucuresti l-a dus Stavrositu de mana la minister ca sa fie numit desi in directie sunt oameni cu patru clase peste el ca valoare . Pariu ca nu va face multi purici aici .
  • Alexandra 16 Mar, 2012 10:41 Nu este nevoie sa fii fost/actual sportiv ca sa iubesti sportul, competitia si activitatile conexe acestora. Si nu inteleg de ce se tot face asocierea intre aptitudinile manageriale si cele sportive...asa o fi reiesit potrivit ultimului studiu al cercetatorilor englezi?! :)
  • observator 16 Mar, 2012 09:49 Avere nu are, dar merge cu masina cu sofer la scara..
  • fost sportiv 16 Mar, 2012 03:20 Imi pare rau sa aud asta ,este tanar si este un lucuru bun dar nu are nimic in comun cu sportul , oare stie sa aprecieze scaunul pe care sta?!.stie oare pe cine trebuie sa reprezinte el acolo ? ..in nici un caz familia .