Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Stau cu chirie. Cum sa cumpar CTV?!"

ro

11 Mar, 2009 02:49 2115 Marime text
sigla_CTV.jpgPrimarul Radu Mazăre a declarat la postul Radio Sky că nu va cumpăra postul de televiziune CTV, aşa cum s-a zvonit.

„Eu stau cu chirie, cum să cumpăr CTV?", a spus primarul, uitând că figurează încă în topul Capital al celor mai bogaţi 300 de români. În ciuda acestui fapt, edilul spune că nu se înhamă la „afacerea CTV". Într-un interviu acordat, în vară, revistei Q Magazine, Mazăre a spus că locuieşte într-o cameră închiriată într-o vilă de pe malul Lacului Siutghiol: „Într-o cameră. Am închiriat o cameră". Potrivit declaraţiilor primarului, vila aparţine „unei firme cipriote, unde am avut şi eu acţiuni şi le-am vândut. Ea deţine tot clubul nautic de acolo" şi plăteşte chirie „câteva mii de euro pe lună".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 11 Mar, 2009 16:35 Vinde ceasul ala pe care il cheama Edox, amaratule
  • Tzusca 11 Mar, 2009 10:58 Poate o sa te ajute preteni tai Hasotti si Dragomir, achionari la CTV, Care au venit sa se milogeasca la tine la impartitea colegiilor pentru alegeri pentru ca ei sa cada exact acolo. Si cand te gandesti ca "marele" Hasotti a iesit parlamentar abia la a 3a redistribuire!!!! Oricum parca ii statea mai bine lui Hasotti pe panourile alea la alegerile din 2000. Rau ati ajuns d-le Hasotti si Dragomir sa va milogiti la aia cu care v-ati scuipat pana acum...
  • RITA 11 Mar, 2009 09:03 NORMAL CA O PUI PE MAMA SAU FRATELE SA LE CUMPERE .TU CUM ESTI ASA DE AMARAT CUM TE MAI PLIMBI PRIN LUME . DE ALTFEL SI MASINILE NU SANT PE PERSOANA FIZICA SANT PE FIRMA CA NU AI BANI DE IMPOZIT SI RCA NU?? DAR CU TERENURILE SI IMOBILELE PE CARE L-AI DAT CU SUBALTERNII DIN PRIMARIE LA ASA ZISII PROPRIETARI DAR NUMAI PRIN MANDATARI NU T-AI TRAS CHIAR NIMIC?? DECE NU STAI LA HOTEL CA DOAR AI CATEVA IRIS,DOINA.??? ALEA NU PRODUC NIMIC ???
  • Gaby Stan 11 Mar, 2009 02:12 Normal ca nu le cumperi tu!!! Iti pui ";apropiatii" sa o cumpere. Nici macar firmele lui Strutzu nu au cum sa o cumpere. Potrivit legislatiei CNA nu prea ai avea voie sa detii mai mult _ _ de procente din totalul pietei locale TV.