Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Mareș numită la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

ro

10 Oct, 2020 02:05 4895 Marime text
  • Decizia este semnată de primul ministru al României Ludovic Orban și contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 924 a fost publicată Decizia nr. 342/2020 privind numirea doamnei Maria Mareș în calitatea de membru al Consiliului de administrație și în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.
 

Numirea s-a efectuat „având în vedere propunerea formulată de ministrul muncii și protecției sociale prin Adresa nr. 5.448/VVA din 8 octombrie 2020, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/22.120/A.T./8.10.2020, în temeiul art. 29 și al art. 31 lit. e) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 12 alin. (1) lit. a), art. 14 alin. (2) și al art. 19 alin. (1) și (3) din Legea nr. 202/2006 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
Totodată în aceeași decizie se mai arată că la data prevăzută la art. 1 încetează aplicabilitatea prevederilor art. 2 din Decizia prim-ministrului nr. 303/2020 privind revocarea domnului Emanuel Victor Picu din funcția de membru al consiliului de administrație și de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 735 din 13 august 2020.


Decizia este semnată de primul ministru al României Ludovic Orban și contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

Emanuel Victor Picu este constănțean
 
Picu a fost consilierul ministrului Muncii și Protecției Sociale, și a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă la începutul acestui an.

Avocat la bază, Victor Picu a mai deținut funcția de director general în cadrul Primăriei Municipiului București și de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Victor Picu este membru PNL, fost președinte al organizației Sector 1, în prezent în conducerea Biroului Politic al PNL București. 

Picu este originar din Constanța, însă a ales calea Bucureștiului, unde și-a finalizat și studiile superioare.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii