Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îşi caută dreptatea în instanţă Chirurgul Vladimir Botnarciuc a fost concediat

ro

13 Jun, 2012 01:34 9253 Marime text
deschidere-botnarciuc_botnarciuc_2.jpgPe rolul instanţei constănţene, în data de 8 iunie, a fost înregistrat dosarul numărul 6720/118/2012, având ca obiect contestaţie decizie de concediere, materia juridică - litigii de muncă. Reclamant în dosar este medicul Vladimir Botnarciuc, pârât - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Prima înfăţişare a fost stabilită pentru 31 iulie. Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Dănuţ Căpăţînă, a declarat că nu ştie nimic despre acest proces.

Reamintim că, pe 21 aprilie, medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa nu s-au înţeles în cazul unui pacient, care a fost mutat din Clinica de Ortopedie şi Traumatologie Medicală la Clinica de Chirurgie şi vice-versa. Chirurgul Vladimir Botnarciuc, care a fost şeful de gardă în acea noapte, a fost sancţionat disciplinar de conducerea unităţii sanitare. La acel moment, medicul Botnarciuc a fost acuzat că nu a vrut să meargă în sala de politraumă a Clinicii de Ortopedie şi Traumatologie Medicală la un pacient care căzuse de la înălţime. Potrivit unor surse, din raportul comisiei de disciplină rezultă că nu este vorba despre culpă medicală, ci de lipsă de comunicare. Cu toate acestea, medicul Vladimir Botnarciuc a fost demis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • c. neagoe 13 Jun, 2012 07:39 Sunt unul care nu a fost aproape de doctorul Bodnarciuc , cu care am avut chiar mici dispute (neprofesionale); deci nu pot fi acuzat de subiectivism in cazul prezentat in presa . Doctorul Bodnarciuc trebuia felicitat , nu demis (?) , atitudinea fiind corecta , mai ales ca seful garzii hotaraste pe perioada garzii , avand si responsabilitatea . Ce se intampla ? USL-ul a castigat cam multe voturi . Voi arata toate nedreptatile , in masura in care le voi afla .