Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţie Expoziţie cu obiecte de Crăciun şi spectacol oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa (galerie foto)

ro

14 Dec, 2018 00:00 2082 Marime text
Constănţenii sunt invitaţi la două evenimente extrem de importante pentru copiii aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Este vorba despre expoziţia cu vânzare a obiectelor de Crăciun realizate de copiii, tinerii şi adulţii protejaţi în centrele DGASPC Constanţa şi spectacolul de final de an.
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa invită constănţenii la evenimentele tradiţionale, organizate în spiritul feeric al sărbătorilor de iarnă. Expoziţia obiectelor de Crăciun şi spectacolul oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele direcţiei se vor desfăşura, anul acesta, sub motto-ul „Nimic pentru noi, fără noi“, o expresie a implicării active a tuturor beneficiarilor DGASPC Constanţa în viaţa socială.
 
Expoziţia cu vânzare a obiectelor cu tematică specifică sărbătorilor de iarnă a fost inaugurată joi, 13.12.2018, în incinta Centrului Comercial VIVO Constanţa, în zona caselor de marcat. Toate produsele sunt confecţionate manual, unicat şi sunt lucrate cu mare dibăcie şi pasiune de beneficiarii DGASPC Constanţa. La evenimentul de deschidere a expoziţiei a evoluat trupa de dans „Fresh“ de la Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea, care a susţinut un scurt program artistic. „Mulţumesc tuturor colaboratorilor noştri prezenţi astăzi şi doresc în mod special să felicit această frumoasă trupă de dansuri care a obţinut nenumărate medalii şi cupe la festivaluri importante de dans“, a declarat directorul general al DGASPC Constanţa, Petre Dinică.
 
Trupa „Fresh“ are 17 membri, copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, şi a fost înfiinţată în anul 2016. Copiii au strâns atât de multe diplome, cupe şi medalii de la concursurile desfăşurate în Constanţa, Bucureşti, Galaţi şi în multe alte judeţe, încât nu mai au unde să le expună, aşa că şeful centrului de plasament „Delfinul“, Marian Iorucu, doreşte să le creeze un loc special.
 
Spectacolul tradiţional de Crăciun „Pentru şi Împreuna", pregătit cu emoţie şi talent de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa va avea loc miercuri, 20 decembrie 2018, ora 13.00, la Centrul Multifuncţional şi Educativ pentru Tineret „Jean Constantin" din Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii