Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faleza „Trei papuci“, ecologizată de Polaris împreună cu preşcolarii din Constanţa (galerie foto)

ro

14 Jun, 2016 00:00 2276 Marime text


La sfârşitul săptămânii trecute, Polaris M Holding împreună cu preşcolarii Grădiniţei „Comenius“ au ecologizat faleza de lângă plaja „Trei papuci“. Acţiunea de ecologizare continuă campania „Natura ne protejează, dacă o respectăm!“, desfăşurată în perioada 30 mai - 10 iunie, şi se înscrie în rândul evenimentelor care au marcat Ziua Internaţională a Mediului.
 
Ultima etapă a campaniei s-a încheiat cu o acţiune de ecologizare a promenadei de lângă plaja „Trei papuci“. Preşcolarii s-au echipat cu mănuşi, saci, şepcuţe şi au adunat deşeurile din plastic şi hârtie pe care le-au găsit în drumul lor. Deşi participanţii la acţiune au avut vârste cuprinse între trei şi şase ani, acest lucru nu i-a împiedicat să ducă la bun sfârşit acţiunea şi să adopte un comportament ecologic corect.
 
Campania „Natura ne protejează, dacă o respectăm“ a luat startul în data de 2 iunie, cu o paradă în cadrul căreia preşcolarii şi-au putut etala costumele confecţionate din materiale reciclabile. Pentru a le stimula comportamentul responsabil faţă de mediu şi pe viitor, Polaris le-a răsplătit eforturile micilor ecologişti cu premii.
 
„Responsabilitatea companiei noastre nu se rezumă la activitatea pe care o prestăm, ci trece dincolo de atribuţiile acesteia. Una dintre activităţile prioritare desfăşurate de Polaris şi care vizează protejarea mediului înconjurător este reciclarea deşeurilor de ambalaje. A devenit o necesitate să ne dezvoltăm un comportament ecologic, deoarece starea mediului înconjurător ne afectează, în mod direct, viaţa şi sănătatea. Acesta este şi motivul pentru care sărbătorim zilnic Ziua Mediului, prin acţiunile noastre, nu doar o dată pe an“, au declarat reprezentanţii Polaris.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii