Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:45 06 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragobetele, sărbătoarea iubirii a românilor. Meniu special oferit de Arimex Comexim 2000 SRL, pentru pacientele din spitale

ro

24 Feb, 2021 09:17 2348 Marime text


Arimex Comexim 2000 SRL asigură și de Dragobete un meniu special pentru pacientele internate în spitalele constănțene. De asemenea, administratorii societății doresc să transmită un mesaj plin de dragoste de această sărbătoare a iubirii a românilor.

Mic dejun:
Ceai cu lămâie Lipton, Unt, Caşcaval Cheddar, Parizer ţărănesc de pui, Caş de vacă,  Urdă,  Brânză de vaci, Gem de caise.

Supliment: Lapte dulce, Iaurt, Budincă de ciocolată.

Prânz:

Felul I - Borş de purcel cu legume, Ciorbă de cartofi cu fulgi de ou, Supă de legume cu fulgi de ou, Supă strecurată de legume.

Felul II- Ceafă de porc la cuptor cu varză călită, Friptură de pui cu piure de cartofi,

Rasol de pui cu piure de cartofi, Brânză de vaci cu piure de cartofi, Piept de pui la tavă cu legume gratinate la cuptor.

Desert: Biscuiţi în ciocolată neagră, Napolitane cu vanilie şi fructi.

Supliment: Mere, Mere coapte cu stafide.

Cina: Mămăligută cu brânză de vaci şi smântănă, Mămăliguţă cu cremă de brânză junior, Budincă de macaroane cu brânză de vaci stafide, Friptură de pui la tavă cu piure de cartofi, Brânză de vaci cu piure de cartofi, Piept de pui la cuptor şi piure de cartofi, Iaurt, Ceai cu lămâie Lipton.
 

Dragobetele - sărbătoarea iubirii la români


„Pentru cei care caută dragostea adevărată și nu pentru o zi (Dragobete sau Valentin), ci pentru eternitate, răspunsul este IISUS HRISTOS. Numai El poate oferi adevărata dragoste pentru că El este Dragostea.

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică (Ioan 3:16). 

Din acest motiv, Dragostea lui Dumnezeu curge în toată lumea. Atinge pe cei tineri, pe cei bătrâni, pe cei slabi, pe cei puternici, pe cei mari, pe cei mici, pe cei bogați și pe cei săraci. Toate rasele, culorile sau culturile.

Dragostea multor creștini nu curge insă spre alții pentru că sunt prea ocupați cu preocupările personale și nu au timp de alții. Dragostea lor nu ajunge la alțiii așa cum Dumnezeu se așteaptă.

Dar, Dragostea noastră ar putea atinge pe alții atunci când zâmbim, vorbim frumos sau încurajăm, facem o faptă bună pentru cei mai puțin avuți sau prin mărturisirea lui Hristos celor din jur.

Tuturor pacienţilor internaţi  le dorim  insănătoşire grabnică şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu  şi  Maica Domnului, să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să-i binecuvânteze, să-i ajute să intâmpine cu bine toate greutăţile zilelor ce vor urma, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească”, a transmis Drăghici Vergil administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii