Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dotari pentru ISU (video)

ro

21 Jan, 2011 00:00 2908 Marime text
AUTOSPECIALE_ISU1.jpgInspectoratul pentru situatii de urgenta dobrogea va avea in curand parte de o dotare noua. Este vorba de 12 autospeciale insa si de echipamente necesare desfasurarii activitatii. Astfel de dotari vor fi facute si in inspectoratele din Tulcea ,Braila Glatati , Vrancea si Buzau.

Munca militarilor de la Inspectoratul pentru situatii de urgenta Dobrogea se va usura in curand . Ei vor avea parte de 12 autospeciale cu care vor putea interveni de fiecare data cand vor fi solicitati. Dotarile nu au fost chiar foarte usor de procurat . Pentru a intra in posesia autospecialelor , conducerea inspectoratelor a format Asociatia de dezvoltare intercomunitara sud -est pentr situatii de urgenta . Odata realizata aceasta comisie cele sase judete inspectorate pot beneficia de banii europeni obtinuti prin programele operationale.
Odata ce vor fi achizitionate noile dotari , reprezentantii ISU Dogrogea spun ca echipamentele Inspectoratului vor fi mult mai complexe . Aceeasi situatie se intalneste atat in Tulcea ,Braila si Galati cat si Vrancea si Buzau.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii