Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:51 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din banii lor de buzunar, cadouri pentru copiii din Kenya Gestul emoţionant al copiilor Parohiei „Sfântul Anton” din Constanța

ro

23 Apr, 2017 17:23 3261 Marime text
Zeci de copii ai Parohiei „Sfântul Anton” din Constanța au adus la sfântul altar „Cutia Speranței”.

După ce la începutul Postului Mare copiii au dus câte o cutie a speranţei acasă, aceştia au început să economisească din banii lor de buzunar pentru a le oferi un cadou copiilor nevoiași din Kenya. 

Iată ce a scris, pe Facebook, Ieronim Iacob despre gestul lor:

„În Duminica Milostivirii Divine (a doua a Paștelui), 50 de copii ai Parohiei „Sfântul Anton”, Constanța, au adus la sfântul altar Cutia Speranței. Cutiile au fost luate acasă, câte una de fiecare copil care a dorit, la începutul Postului Mare. În acest timp, copiii au pus în cutie ceea ce au reușit să economisească din banii lor de buzunar…, ca dar pentru copii nevoiași din Kenya. 

Domnul seminarist Octavian a totalizat economiile făcute de copii, acestea ridicându-se la suma de 1.900,37 lei (o mie nouă sute lei și treizeci și șapte de bani), plus 6 euro cenți. Banii vor fi depuși de paroh în contul Centrului diecezan pentru Misiuni al Arhiepiscopiei noastre catolice, de unde vor pleca spre destinatari.

La Sfânta Liturghie de la ora 12.00, când au oferit darul lor, pr. vicar Imbrea Andrei-Petrică le-a mulțumit copiilor pentru gestul lor creștinesc. Alătur și mulțumirile mele, cu speranța că acesta nu va rămâne un gest singular, ci va deveni o tradiție. Vorba aceea: „Dar din dar se face rai!”, este mesajul lui Ieronim Iacob.Sursa foto: Facebook / Ieronim Iacob

Ti-a placut articolul?

Comentarii