Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culetu lauda operatorii de benzinarii

ro

08 Oct, 2009 03:25 2390 Marime text

dionisie_culetu_03.jpgComisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului din Constanţa a reunit, ieri, pentru o sesiune de consiliere, agenţii economici care reprezintă staţiile de distribuţie a benzinei şi motorinei.

Potrivit directorului instituţiei, Dionisie Culeţu, a avut parte de o „surpriză plăcută" în ceea ce-i priveşte pe reprezentanţii benzinăriilor. Potrivit acestuia, în primele luni ale anului în curs, s-au primit doar zece reclamaţii, toate vizând volumul de combustibil, altul faţă de cel pe care îl solicitaseră şi îl plătiseră.

În luna septembrie, în cadrul unei acţiuni tematice, au fost controlaţi 17 operatori, şapte dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 16.000 lei şi au fost aplicate din cauza unor nereguli ce priveau lipsa informaţiilor privind caracteristicile carburantului, confuzie creată de absenţa detaliilor privind motorina/benzina achiziţionată, fără plumb sau Euro 5. De asemenea, agenţii economici nu au fost sancţionaţi contravenţional doar din cauza deficienţelor întâlnite la combustibil, ci şi din cauza alimentelor expirate care s-au depistat în magazinele ce aparţin de staţiile de benzinărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 10 Oct, 2009 14:16 Eu cunosc ,prin corespondenta scrisa ,un fost prefect de Constanta pe nume DANUT CULETU,nu prefect DIONISIE CULETU care in data de 30-05-2008, a primit din partea Consilierului de Stat,d-l Gabriel-Cristian Piscociu o comunicare inregistrata la nr. 7421, in care era rugat sa-mi trimita copiile xerox, a scrisorii adresate de mine d-lui Traian Basescu ,Presedintele Romaniei. SCRISOAREA adresata d-lui Presedinte al Romaniei a fost deschisa la Oficiul Postal Harsova ,de primarul in functiune,d-l IONEL CHIRITA, deoarece modificarile ce le-am facut eu pe brosura ,le-am recunoscut in viitorea lui brosura din campania electorala. Scrisoarea mi-a fost trimisa prin Prefectura Constanta ,semnata de prefectul DANUT CULETU, dar cu lipsa 38 de grame, deoarece fusese trimisa cu AR si apare gramajul. Scrisoarea initiala avea 135 gr, pe cand cea pe care am primit-o prin Prefectura avea 97 gr. EXISTA o intrebare: Cand a fost modificata scrisoarea? La Posta Harsova sau la Prefectura Constanta ? D-l prefect DANUT CULETU ,poate fi considerat SUSPECT ,deoarece era liberal ca si d-l IONEL CHIRITA si a fost convins de catre acesta de a-mi OFERI un pat dublu vechi de hotel.Au apelat la aceasta metoda ,cand era mai simplu sa ma LASE sa lucrez in continuare ,la fabrica la care lucrasem 24 de ani,pana sa plec in Italia pentru un an de zile. intrebare:d-l prefect DANUT CULETU este aceelasi prefect DIONISIE CULETU ?