Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa 1 ... Primărie O (video)

ro

24 Feb, 2011 00:00 2292 Marime text
inspectii_chiru1.jpgDupă mai multe luni de stagnare şi amenzi aplicate primăriei Constanţa de Inspectoratul de stat în Construcţii, pe strada Traian au reînceput lucrările de consolidare . Constructorii austrieci au termen ca până pe 31 martie să termine punerea pilonilor de beton necesari pentru ca o bucată din Constanţa să nu cadă în mare.

După ce săptămâna trecută inspectoratul de stat în construcţii a dat primarului Radu Mazăre un termen limită pentru continuarea lucrărilor de consolidare a strazii Traian,
investitorii austrieci anunţă reînceperea montării pilonilor de beton. Amenzile date de inspectorii ISC dar şi posibilitatea deschiderii unui dosar penal l-au trezit din hibernare după 8 luni pe primarul Constanţei. Pentru cele 8 luni în care locatarii aflaţi pe buza prăpastiei au trăit cu frica în sân, vinovată este doar lipsa de reacţie a primăriei Constanţa dar şi a primarului Radu Mazăre. Lucrările trebuie terminate până pe 31 martie. În caz contrar investitorii austrieci riscă să fie din nou amendaţi. În aceeaşi situaţie se află şi primăria Constanţa. În toată perioada desfăşurării lucrărilor de consolidare acestea vor fi strict monitorizate de inspectoratul de stat în construcţii. După finalizare, o comisie a Inspectoratului de stat în Construcţii va analiza şi posibilitatea redeschiderii traficului rutier pe strada Traian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii