Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa anunţă consultarea mediului de afaceri din judeţ

ro

22 Jan, 2020 00:00 3557 Marime text

La iniţiativa Sistemului Cameral din România şi a Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa iniţiază consultarea companiilor constănţene cu privire la problemele specifice cu care se confruntă mediul de afaceri din judeţ. Astfel, agenţii economici constănţeni, indiferent dacă sunt sau nu membri ai CCINA, au posibilitatea de a-şi exprima opiniile în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă în derularea activităţii lor.
 
Vor fi deosebit de utile soluţiile propuse de companii, astfel încât problemele cu care acestea se confruntă să poată fi rezolvate, prin acţiunea autorităţilor publice naţionale şi/sau locale, după caz. Camerele de comerţ teritoriale vor transmite răspunsurile companiilor către Camera de Comerţ şi Industrie a României, iar aceasta va realiza o sinteză a problematicilor identificate de camere şi companii. Sinteza va fi înaintată către decidenţii politici care au pârghiile necesare pentru asigurarea unui climat de afaceri echitabil, predictibil şi transparent, în vederea creşterii competitivităţii companiilor, la nivel local şi naţional.
Observaţiile şi propunerile companiilor se vor transmite la adresa drc@ccina.ro<mailto:drc@ccina.ro. Termen limită de transmitere: 27 ianuarie 2020.
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), organizaţie autonomă neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, potrivit prevederilor legii sale de organizare şi funcţionare şi statutului propriu, reprezintă, apără şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri, în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate.
 
Citeşte şi:
 
Organizat de CCINA Constanţa Târgul naţional TINIMTEX, ediţie de oferte speciale

Ziua Porţilor Deschise, la Centul Enterprise Europe Network Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa - „Nu avem destule firme deschise către inovaţie, care să-şi internaţionalizeze afacerile“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii