Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel la rugăciune pentru un preot din Constanța. „Este în stare gravă la spital“

ro

17 Feb, 2022 00:00 8126 Marime text


Unul din slujitorii Bisericii „Sfântul Haralambie” din Constanța, preotul Mircea Munteanu, are probleme grave de sănătate. Acesta este internat în spital.
 
Parohul Bisericii „Sfântul Haralambie”, preotul Ciprian Stanca, îi îndeamnă pe credincioși să se roage pentru însănătoșirea preotului Mircea:
 „Fac un apel la toți credincioșii, să vă rugați pentru Părintele Mircea Munteanu care este în stare gravă la spital.
Pr. Ciprian Stanca.
Distribuiți să se roage cât mai multă lume”.
 
Preotul Mircea Munteanu s-a născut pe 16 aprilie 1976. Absolvent de studii superioare în Teologie Ortodoxă, a fost hirotonit diacon, pe 23 aprilie 2002, pe seama Parohiei „Schimbarea la Față” (Biserica Greacă) din Constanța. Pe 8 martie 2005 a fost hirotonit preot de Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pe seama Bisericii „Sfântul Haralambie” din Constanța.
 
Pagina de socializare a parohiei este plină de mesaje și rugăciuni pentru părintele Mircea Munteanu:
 
„Doamne ajută sa se facă bine. Vindecare și putere de la bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului sa-l aibă în paza și protecție. Amin!”.
 
„Doamne ajută să se facă sănătos Părintele Mircea, să treacă peste această încercare. Multă sănătate și putere vă doresc”.
 
„Maica Domnului să îl ocrotească și să îi dăruiască sănătate sufletească și trupească. Bunul Dumnezeu să îl miluiască și vindecare să îi dăruiască. Doamne ajută! Amin!”., sunt câteva din mesajele trimise de credincioși.

Sursă foto: Arhiepiscopia Tomisului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii