Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:12 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții Spitalului Județean Constanța și ai Spitalului de Boli Infecțioase, oferit de Arimex Comexim 2000

ro

14 Aug, 2020 00:00 2928 Marime text
  • Arimex Comexim 2000 va oferi un meniu special de Adormirea Maicii Domnului
Arimex Comexim 2000 asigură în continuare un meniu special pentru pacienții săi. Sfânta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului) este prăznuită în fiecare an la 15 august, iar Arimex Comexim 2000 SRL va oferi pacienţilor un meniu de zile mari. Echipa Arimex Comexim 2000 SRL este cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa și de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa.

Meniu Adormirea Maicii Domnului


Mic dejun - ceai lipton cu lămâie, unt de masă, șuncă praga, crenwurști din piept de pui, cașcaval, brânză topită, miere salcâm, gem caise, caș proaspăt de vacă, brânză proaspată de vaci, Supliment – biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu fructe, Prânz - ciorbă țărănească de legume, supă de zarzavat, tochitură de curcan cu piure de cartofi, piept de pui la cuptor în sos ostropel cu piure de cartofi, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, brânză de vaci cu piure de cartofi, Salată - salată de castraveți murați, salată de varză albă cu morcovi, desert prânz – mere, pere, mere coapte cu miere și stafide, prajitură cu fructe, budincă de ciocolată cu drajeuri din fructe, Cină - paste carbonara, budincă de macaroane cu carne de pui, cașcaval și sos tomat, budincă de macaroane cu brânză de vaci și stafide, spaghete în sos de smântână cu friptură de pui, ceai lipton cu lămâie, desert cină – biscuiți.
„Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi. Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci Ii cerem să se roage Fiului ei pentru noi.
Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer.  Întâlnirea cu Maica Domnului, cu Icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă, şi anume bucuria ,,lacrimilor“,
Cu drag invităm pe toţi cinstitorii Maicii Domnului să vină la Icoana sufletească, să ne descoperim capetele şi să ne plecăm genunchii în rugăciune şi împreună, din toată inima, cu adâncă evlavie să rostim: Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de ase-mănare decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim. Preasfânta, Preacurata, Preabinecuvântata, mărita stăpâna noastră, Născătoarea de Dumnezeu şi Pururea Fecioară Maria, miluieşte-ne pe noi!".

Să ne rugăm pentru sanatatea si pacea lumii, pentru înmulțirea dragostei, pentru luminarea minții și pentru sporirea noastră, a tuturor, în nădejde, în credință și în toate faptele bineplăcute Lui și Maicii Preacurate.
Să stăruim în rugăciune sfântă pentru înmulțirea dragostei pe pământ, pentru pacea dintre oameni și din suflet și pentru ca bunul Dumnezeu să reverse peste întreaga lume harul și darurile Sale cele bogate.
Să nu uităm de cei pe care Mântuitorul Iisus Hristos îi numește „prea mici ai Săi” (cf. Matei 25, 40), adică de cei aflați în strâmtorări și neputințe, de cei aflați în boală, suferință, întristare
și singurătate, de cei aflați în spitale și la casele lor, pe care nu are cine să îi pomenească și să îi cerceteze.
Transmitem ganduri de bine tuturor celor care poarta numele de Maria, Marian si alte derivate ale acestora. Multa sanatate, bucurii si impliniri sa se rasfranga asupra dumneavoastra, iar Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi părtăşia Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! (II Corinteni 13, 13)”, a transmis Drăghici Vergil, administratorul firmei de catering Arimex Comexim 2000.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii