Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:06 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

ro

14 Aug, 2021 00:00 1061 Marime text
  • Arimex Comexim 2000 va oferi un meniu special de Adormirea Maicii Domnului
 
Arimex Comexim 2000 asigură în continuare un meniu special pentru pacienții săi. Sfânta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului) este prăznuită în fiecare an la 15 august, iar Arimex Comexim 2000 SRL va oferi pacienţilor un meniu de zile mari. Echipa Arimex Comexim 2000 SRL este cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR.
 

Meniu Adormirea Maicii Domnului:

 
Mic dejun: ceai lipton cu lămâie, omletă cu brânză și mărar, roșie natur, unt, caș proaspăt de vacă, urdă, brânză topită cu șuncă, miere salcâm;
Supliment: biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu căpșuni
Prânz: ciorbă țărănească de purcel, supă țărănească de legume, supă strecurată legume cu smântână, ardei umplut cu carne pui și sos de roșii, cârnați de casă cu legume sotate și condimente orientale, burger de pui la grătar cu piure de cartofi, orez cu legume și rasol de pui
Desert prânz: mere, prăjitura Milka choco snack, prăjitură cu căpșuni, compot de fructe
Salate prânz: salată de varză albă cu morcov și lămâie, Salată de castraveți cornichon murați
Supliment: iaurt, prune
Cina: ceai Lipton cu lămâie, spaghete milaneze cu șuncă, ciuperci, cașcaval, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, brânză de vaci cu piure de cartofi
Salate cină: Salată de varză alba cu morcov și lămâie,
Desert cina: biscuiți
 
„Multumim din nou echipelor Dobrogea SA , Selgros Cash &Carry, Smithfield Prod SRL, Delaco Distribution SRL, Euro Vial Consumer SRL, Gecam SRL și  Zbornicul SRL pentru grija și sprijinul permanent acordat în îmbunătățirea meniurilor pacienților internați”, au precizat reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL.
 

„Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi. Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci Ii cerem să se roage Fiului ei pentru noi.
 


Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer.  Întâlnirea cu Maica Domnului, cu Icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă, şi anume bucuria ,,lacrimilor“,
 
Cu drag invităm pe toţi cinstitorii Maicii Domnului să vină la Icoana sufletească, să ne descoperim capetele şi să ne plecăm genunchii în rugăciune şi împreună, din toată inima, cu adâncă evlavie să rostim: Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de ase-mănare decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim. Preasfânta, Preacurata, Preabinecuvântata, mărita stăpâna noastră, Născătoarea de Dumnezeu şi Pururea Fecioară Maria, miluieşte-ne pe noi!".
 
Să ne rugăm pentru sanatatea si pacea lumii, pentru înmulțirea dragostei, pentru luminarea minții și pentru sporirea noastră, a tuturor, în nădejde, în credință și în toate faptele bineplăcute Lui și Maicii Preacurate.
 
Să stăruim în rugăciune sfântă pentru alungarea tuturor relelor, a tuturor virusilor, pentru înmulțirea dragostei pe pământ, pentru pacea dintre oameni și din suflet și pentru ca bunul Dumnezeu să reverse peste întreaga lume harul și darurile Sale cele bogate.
 
Să nu uităm de cei pe care Mântuitorul Iisus Hristos îi numește „prea mici ai Săi” (cf. Matei 25, 40), adică de cei aflați în strâmtorări și neputințe, de cei aflați în boală, in suferință, in întristare și singurătate, de cei aflați în spitale și la casele lor, pe care nu are cine să îi pomenească și să îi cerceteze.
 
Transmitem ganduri de bine tuturor celor care poarta numele de Maria, Marian si alte derivate ale acestora. Multa sanatate, bucurii si impliniri sa se rasfranga asupra dumneavoastra, iar Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi părtăşia Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! (II Corinteni 13, 13)”, a punctat  Drăghici Vergil, administratorul firmei de catering Arimex Comexim 2000.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii