Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kiwi, miraculos în măștile pentru ten și păr

ro

15 Mar, 2018 00:00 3337 Marime text
Kiwi este fructul cu cele mai multe substanțe nutritive din categoria fructelor importante. Kiwi conține mai multă vitamină C decât o portocală.
Kiwi conține o gamă largă de substanțe nutritive precum:
  • luteină, o substanță care este apreciată din ce în ce mai mult pentru eficacitatea ei în reducerea riscului de apariție a cancerului, a bolilor de inimă și în prevenirea cataractei. Kiwi e considerat a fi, după porumb, fructul cu cea mai bogată sursă de luteină.
  • toate tipurile de fibră care protejează împotriva bolilor de inimă, a diabetului, cancerului etc.
  • cupru - mineral cu rol vital în procesul de creștere a copiilor pentru că ajută la întărirea oaselor, la dezvoltarea creierului și la construirea sistemului imunitar.
  • potasiu - mai mult decât bananele. Potasiul ajută la funcționarea eficientă a inimii și are rol semnificativ în controlul presiunii arteriale.
  • magneziu, fier, calciu, acid folic, crom.
  • vitamina A, vitamina B6, vitamina C, vitamina E
 
Semințele de Kiwi sunt cele ce încorporează toți nutrienții: proteine, vitamine, minerale.

Kiwi este un ingredient comun in mastile faciale si in mastile pentru par, iar industria cosmetica folosește conținutul ridicat de polifenoli și de vitamine din kiwi pentru a produce creme și loțiuni, care oferă rezultate uimitoare.

Pielea este mai moale și elasticitatea este refacută, iar cosmeticele care au la bază kiwi luptă împotriva primelor semne ale îmbătrânirii. Părul este mai stralucitor, iar scalpul va avea de câștigat, întrucât producția de sebum este reglată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii