Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Café Café, plin de datorii (document)

ro

21 Jun, 2010 03:06 10100 Marime text
cap_1.jpgRestaurantul Café Café, cu specific mediteranean, considerat un local de fiţe din oraş, este situat la intersecţia străzilor Mircea cel Bătrân şi Ştefan cel Mare.

Este spaţios şi elegant. Poţi sta în interior, unde ai vedere spre stradă, sau pe terasă, care nu este una clasică, în aer liber, dar destul de frumoasă. Practic, terasa este tot în interior, doar că acoperişul se decopertează, aşa că ai parte de aer proaspăt venit de afară. Totuşi, nu are spaţiu de nefumători, cu toate că legea spune că dacă localul are mai mult de 100 mp, trebuie să existe un spaţiu destinat nefumătorilor. Este un anunţ pe uşa care dă în terasă (Spaţiu nefumători), dar acest lucru nu se respectă.

La o primă vedere, îţi dă impresia de local scump, dar nu este deloc aşa. Bine, nici ieftin nu este, însă are aproximativ aceleaşi preţuri ca restaurantele din jur. Plăteşti 6 lei pentru o cafea şi cam 20 de lei pentru ceva de mâncare. Cu maximum 30 de lei ai parte de o masă pe cinste. Nu pot reproşa nimic servirii. Am întâlnit cea mai amabilă şi pregătită ospătăriţă. Mereu în jurul mesei noastre şi foarte promptă cu adusul meniurilor şi a comenzii, nu doar a notei de plată.

cafe_cafe_2.jpgRestaurantul funcţionează acum pe firma Restaurant Mediteranean SRL, administrată de Mariana Nedelcu şi Cătălin Iuliu Nedelcu. Acesta din urmă a fost asociat cu Onuţ Cătălin Clenciu la firma Café Café Restaurant SRL, înfiinţată în 2007 şi care a intrat în insolvenţă, activitatea mutându-se pe actuala societate.

Notificarea privind deschiderea procedurii de insolvenţă nr. 2, dosarul 8970/118/2008, a fost primită pe 04.05.2010. Administratorul judiciar este Fair & Full Insolvency Consulting SRL, conform sentinţei civile 2038/31.03.2010, prin care s-a deschis procedura de insolvenţă. Prima adunare a creditorilor va avea loc pe 30.06.2010, ora 12:00, la sediul administratorului judiciar din strada Puşkin nr. 34.

Falimentul firmei este cerut de Eco Star SRL prin dosarul 8970/118/2008. La acest dosar s-au conexat cererile de insolvenţă din partea R Family Prodservcom SRL, Rimar Trade SA, Huber SRL şi Horeca Bar SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Europe 30 Mar, 2011 01:32 locatia arata foarte ok, intradevar PROPRIETARUL DE COCOSAT, CATALIN, ESTE UN EXCROC CARE ARE FOARTE MULTE DATORII, CAFE CAFE ESTE DE FATADA, EL FURA DE RUPE, SI NU ISi ACHITA FACTURILE DELOC, 50% DIN TOT CE ESTE LA CAFE CAFE NU ESTE ACHITAT, ESTE FURAT LA DRUMUL MARE, FIIND SUSTINUT DE AVOCATI ,este vorba de femeia barbat, fata lui Ovanesian,CHIRIA NU MAI VORBIM........NU A PLATIT LA DOMNUL STURZA DE APROXIMATIV UN AN DE ZILE.............PLUS CA MAI IA SI DIN SPAGA CHELNRILOR 30%.......UN NESPALAT, COCOSAT, EXCROC DE 2 LEI ASTA ESTE.........MAI ESTE SI IMPOTENT.
  • ccc 29 Jun, 2010 13:18 si eu am mai auzit cate ceva despre cafe cafe ... s-ar putea sa aiba dreptate
  • dan 24 Jun, 2010 14:12 Ce se intampla? Nu au vrut sa sara "la cap" la voi? Sunt mii de firme care intra in insoventa,dar de ei nu scrieti nimic.Aveti grija,sa nu-l urmati pe Dan Diaconescu,acolo jos,unde-i intuneric si cafeaua-i proasta...