Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta tergiverseaza planurile Pesedistii constanteni combina Scoala de Vara cu alegerile la judet

ro

21 Jul, 2010 02:31 1133 Marime text
victor-ponta.jpgLa mai bine de o lună de la alegerea noii structuri de conducere la nivel local a PSD Constanţa, social-democraţii au trecut deja pe planul secund alegerile care ar fi trebuit să se desfăşoare până la sfârşitul lunii iunie.

După cum ne-a declarat în nenumărate rânduri secretarul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, pesediştii de la malul mării vor cu tot dinadinsul ca preşedintele PSD, Victor Ponta, să fie prezent la alegerea unei noi structuri de conducere la nivel judeţean. Iniţial, aşa cum se dăduseră directive de la centru, alegerile la nivel de judeţ ar fi trebuit să se finalizeze până la 30 iunie, ulterior perioada s-a prelungit până la 10 iulie. Mai apoi, acelaşi Cristinel Dragomir ne-a declarat că desfăşurarea alegerilor ţine de programul preşedintelui Victor Ponta. „Vrem să fie prezent şi preşedintele Ponta, dar depindem de programul său", susţinea Dragomir în urmă cu mai bine de două săptămâni. Iniţial, social-democraţii de la malul mării vroiau să-şi organizeze alegerile în perioada 6 - 8 iulie, dar, la acel moment, preşedintele Ponta trebuia să fie prezent la alegeri în alte judeţe.

„Ne-am gândit să organizăm alegerile atunci când va fi şi Şcoala de Vară a tinerilor pesedişti că atunci va fi prezent şi preşedintele şi nu o să fie o problemă să fie prezent o seară la noi la alegeri", a mai adăugat Dragomir.

Anul trecut, Şcoala de Vară a tinerilor social democraţi s-a ţinut între 26 şi 30 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii