Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul clopoțel la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” Prima promoție de la reînființarea instituției de învățământ liceal militar din Constanța. Cine este șef de promoție

ro

12 Jun, 2020 08:11 1777 Marime text
  • Prima promoție de la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza”, după reînființare
  • Elev sergent Roxana-Georgiana Grigore este șef de promoție
Ultimul sunet de clopoţel a anunţat, joi, 11 iunie, finalul de an școlar și terminarea studiilor la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” de către prima promoție de absolvenți de la reînființarea instituției de învățământ liceal militar din Constanța.

Ceremonia a fost onorată de viceamiralul Dr. Alexandru Mîrșu, șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul Mihai Panait, comandantul
Flotei, și de reprezentanți ai Statului Major al Apărării. În contextul pandemiei provocată de noul coronavirus SARS CoV-2, la festivitate au participat elevii claselor a XII-a și o parte din profesori și cadre militare, iar familiile și colegii lor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a au fost alături de absolvenți și i-au felicitat, prin intermediul paginii oficiale a colegiului de pe o rețea de socializare, unde ceremonia a fost transmisă în direct.

Cea mai mare medie a anilor de studii, 9,87, a obținut-o elev sergent Roxana-Georgiana Grigore, care a primit, în semn de recunoaștere, Emblema de Merit „*Știința Militară*”, Clasa a III-a, din partea șefului Statului Major al Forțelor Navale.

De asemenea, au fost recompensați cu premii speciale și de excelență toți elevii care au obținut  rezultate deosebite la învățătură, în anul școlar 2019-2020.

Foto: Centrul Media al Forțelor Navale

Ti-a placut articolul?

Comentarii