Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:42 09 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns oficial de la Statul Major al Forţelor Navale. Ce emblemă a primit Patriarhul Daniel de la Alexandru Mîrşu (galerie foto)

ro

17 Dec, 2018 00:00 1216 Marime text
Şeful Statului Major al Forţelor Navale, viceamiralul Alexandru Mîrşu, a oferit, din partea instituţiei pe care o reprezintă, Emblema de Onoare a Forţelor Navale lui Patriarhul Daniel, prezent săptămâna trecută la slujba de târnosire a noii biserici a Mănăstirii „Sfânta Maria” Techirghiol.
Astfel, în urma unei solicitări adresate Statului Major al Forţelor Navale de către cotidianul ZIUA de Constanţa, am primit următorul răspuns: „Conducerea Statului Major al Forțelor Navale a oferit Emblema de Onoare a Forțelor Navale şi atestatul de conferire a acesteia, pentru recunoaşterea contribuției Preafericitului Părinte Patriarh Daniel adusă la susținerea bunei desfăşurări a ceremonialelor religioase, în cadrul activităților comemorative desfăşurate în Forțele Navale şi de consiliere a preoților militari”.
 
Reamintim că, la data de 9 decembrie, în a 27-a duminică după Rusalii, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a fost la Techirghiol pentru sfinţirea bisericii, stavropighie patriarhală. Alături de el au fost şi ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, şi Preasfinţitul Visarion, episcopul Tulcii.
 
Citeşte şi:
 
LIVE. Preafericitul Părinte Daniel, prezent la slujba de târnosire a noii biserici a Mănăstirii „Sfânta Maria” Techirghiol (galerie foto- video)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii