Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează evaluarea activităţii parlamentarilor Felix Stroe îl vede pe Decebal Făgădău un posibil ministru!

ro

26 Aug, 2017 00:00 2776 Marime text
Prezent la şedinţa Comitetului Executiv al PSD de la Neptun, preşedintele filialei judeţene, Felix Stroe, a precizat că la întâlnire nu au fost discutate chestiuni politice şi nici propunerile de modificare a legilor justiţiei. „Am discutat despre îmbunătăţirea activităţii partidului, în special pe partea de comunicare“, a spus Stroe.
 
Şi pentru că a scăpat cuvântul magic, comunicare, l-am întrebat pe şeful PSD Constanţa dacă este mulţumit de colegii săi în ceea ce priveşte felul în care îşi îndeplinesc obligaţiile din mandate. Iată ce a răspuns: „Noi am făcut deja, în cadrul unei conferinţe judeţene, analiza activităţii primarului municipiului Constanţa şi a preşedintelui Consiliului Judeţean. După primul an de activitate, au primit calificativul «bine» şi au toate şansele să ajungă la «foarte bine», la final de mandat. Constanţa are în derulare câteva proiecte frumoase, iar priorităţile Consiliului Judeţean sunt sănătatea şi drumurile judeţene“, a apreciat şeful PSD Constanţa.
 
Felix Stroe a lăsat să se înţeleagă faptul că îl vede pe actualul primar, Decebal Făgădău, să atingă poziţii mai înalte, de ce nu, de ministru în Guvern. „Este un om pregătit, care a acumulat experienţă, este un om tânăr, care încă nu şi-a spus cuvântul în politica mare“, a comentat Felix Stroe.
 
Decebal Făgădău a declarat că îl bucură aprecierea colegilor săi, dar că nu pleacă nicăieri, cel puţin până în 2020.

Nu în ultimul rând, a mai spus şeful PSD Constanţa, după modelul discutat chiar ieri în şedinţa Comitetului Executiv de la Neptun, în septembrie, şi filiala locală va dezbate modul în care parlamentarii se implică în activitatea organizaţiei judeţene şi mai ales în comisiile parlamentare. Pe scurt, aceştia îşi vor prezenta rapoartele de activitate.

Şefii de deconcentrate, monitorizaţi, însă doar atât 

În ceea ce-i priveşte pe şefii de direcţii deconcentrate, Felix Stroe a explicat că filiala pe care o conduce nu are atribuţii decât de a sesiza celor responsabili (miniştrii) disfuncţionalităţile din activitatea şefilor de instituţii.

La ISJ, interimar va fi unul dintre inspectorii adjuncţi 

În privinţa viitorului inspector şcolar general, preşedintele PSD consideră că unul dintre inspectorii şcolari generali adjuncţi va fi desemnat să preia interimatul, urmând ca la concurs să câştige candidatul cel mai bine pregătit. În acest moment, şase candidaţi şi-au depus dosarele la cabinetul Ministrului Educaţiei. Vă reamintim că, în urmă cu o săptămână, Gabriela Bucovală, inspectorul şcolar general, a fost revocată din funcţie, prin fax, la ora 22.00, de ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nelu 28 Aug, 2017 09:47 In nici un caz. Nu este in stare sa gestioneze problemele unui municipiu, dar interesele la nivel national. Poate ne da explicatii d-l Primar cu privire la imobilul construit langa Hipermacheltul Auchan, imediat pe partea dreapta a sensului de mers spre Agigea. Sau ne explica de ce isi bate joc de constanteni cu trenarea in mod jugnitor a lucrarilor de la Podul de butelii, unde zilnic circulatia este strangulata. Gura lumii spune ca cineva dintr-un bloc vecin, cu vedere la pod, monitorizeaza zilnic stadiul lucrarilor si ca va da in presa, in curand situatia. Cica ar fi spalati bani publici prin aceasta lucrare.